8 feb., 2018

Un alt spital județean a intrat în CARANTINĂ. România, sub asediul GRIPEI

Ştiri

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a intrat joi în carantină, după ce miercuri DSP a anunţat confirmarea a patru cazuri de gripă în judeţul Buzău, dintre care doi copii în vârstă de doi, respectiv cinci ani.

“Niciunul dintre bolnavi nu a fost vaccinat antigripal. Principala secţie în carantină este cea de Nou Născuţi, după care urmează Pediatria, ATI, Obstetrică, Chirurgie şi Oncologie”, a declarat pentru AGERPRES directorul medical al spitalului, Dragoş Porumb.

Potrivit sursei citate, între anumite intervale orare accesul este permis pentru o perioadă de 10 minute, cu echipament de protecţie.

DSP Buzău a primit miercuri confirmarea de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase a depistării îmbolnăvirii a patru persoane din judeţul Buzău, fiind vorba despre un adult de 37 de ani şi de trei minori de 2, 5 şi 16 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Buzău, inspectorul Mihaela Volineagu, doi dintre minori, cel de 16 şi de 5 ani, precum şi adultul sunt internaţi, sub tratament, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale “Dr. Victor Babeş” din Capitală.

“Copilul de doi ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean şi fost trimis la spitalul de profil din Capitală, unde a avut o internare de o zi, tot în unitatea medicală amintită, acum acesta aflându-se acasă sub tratament”, a mai declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al DSP Buzău a precizat că până în prezent în judeţ 19.000 de persoane au fost vaccinate, acţiunea fiind în derulare.

Articole similare

IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORICĂ. Uite cum a fost botezat un PUI de ZIMBRU
AnimalZoo
IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORI ...
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția lui Michael Schumacher. Uite unde va fi dus LEGENDARUL PILOT
EVZMonden
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția ...
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ALERTĂ de gradul zero la MApN. Breaking news.
EVZ
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ...
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Scenariu tulburător
CAPITAL
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Sc ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.