10 mai, 2018

Un cântăreț celebru a spus că nu face niciodată asta, în pat, cu soția lui. ”Sunt alte reguli pentru bărbați, noi suntem regi”

Intimitate

Într-un interviu din 2015, celebrul cântăreț Dj Khaled a spus că nu își satisface oral soția, niciodată, deși lui îi place să primească acest lucru. Dj-ul spune că există reguli diferite pentru bărbați și că ei ar trebui tratați ca niște regi. 

”O femeie trebuie să-și slăvească bărbatul-regele. Dacă te dedici unei femei, ea trebuie să fie recunoscătoare. Și un bărbat trebuie să-și slăvească regina. Dar face asta întrebând-o cum a fost cina, îți place casa în care locuiești, îți plac hainele pe care ți le cumpăr? Eu am grijă de familia mea, muncesc pentru asta,” a spus rapperul.

Cel care îi lua interviul l-a întrebat dacă nu îi face sex ora soției lui? Cântărețul a spus în repetate rânduri că nu face așa ceva, însă nu i se pare normal ca o femeie să refuze să ofere sex oral bărbatului ei. ”Sunt reguli diferite pentru bărbați, înțelegi? Trebuie să înțelegi că noi suntem regi. Sunt lucruri pe care poate o femeie nu vrea să le facă, dar trebuie să le facă, dar noi, bărbații nu o să facem ce ni se cere,” a completat Dj Khaled.

Articole similare

UIMITOR! 3 Husky și o pisică, cei mai buni PRIETENI! Nimeni nu credea că pisica va mai trăi
AnimalZoo
UIMITOR! 3 Husky și o pisică, cei mai ...
INCREDIBIL! După aproape doi ani de la nunta cu Alina, Gabriel Cotabiță a făcut anunțul! „ Am o singură problemă…“
EVZMonden
INCREDIBIL! După aproape doi ani de la ...
TRAGEDIE în showbiz! O ISPITĂ de la Insula Iubirii A MURIT! A fost găsită fără suflare.
EVZ
TRAGEDIE în showbiz! O ISPITĂ de la In ...
S-A DECIS: ÎNCHISOARE pentru...
CAPITAL
S-A DECIS: ÎNCHISOARE pentru...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.