10 mai, 2018

Un cântăreț celebru a spus că nu face niciodată asta, în pat, cu soția lui. ”Sunt alte reguli pentru bărbați, noi suntem regi”

Intimitate

Într-un interviu din 2015, celebrul cântăreț Dj Khaled a spus că nu își satisface oral soția, niciodată, deși lui îi place să primească acest lucru. Dj-ul spune că există reguli diferite pentru bărbați și că ei ar trebui tratați ca niște regi. 

”O femeie trebuie să-și slăvească bărbatul-regele. Dacă te dedici unei femei, ea trebuie să fie recunoscătoare. Și un bărbat trebuie să-și slăvească regina. Dar face asta întrebând-o cum a fost cina, îți place casa în care locuiești, îți plac hainele pe care ți le cumpăr? Eu am grijă de familia mea, muncesc pentru asta,” a spus rapperul.

Cel care îi lua interviul l-a întrebat dacă nu îi face sex ora soției lui? Cântărețul a spus în repetate rânduri că nu face așa ceva, însă nu i se pare normal ca o femeie să refuze să ofere sex oral bărbatului ei. ”Sunt reguli diferite pentru bărbați, înțelegi? Trebuie să înțelegi că noi suntem regi. Sunt lucruri pe care poate o femeie nu vrea să le facă, dar trebuie să le facă, dar noi, bărbații nu o să facem ce ni se cere,” a completat Dj Khaled.

Articole similare

Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMPANIE în preajma copiilor? Uite ce spune Andreea Bănică
AnimalZoo
Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMP ...
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anamaria Prodan! Celebra impresară a fost ÎNŞELATĂ de SOŢUL său: “E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea…”
EVZMonden
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anama ...
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/reporter la 10.000 de metri deasupra OCEANULUI. Reporter de Cursă Lungă.
EVZ
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/repo ...
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vindem toată țara? Cât teren agricol mai avem la dispoziție și cine-l cumpără în realitate
CAPITAL
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vinde ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.