8 mai, 2018

Un ginecolog american susține că doctorii ar trebui să recomande femeilor vibratoare pentru tratamentul acestei afecțiuni

Intimitate

Dr. Lauren Streicher, un ginecolog din SUA, spune că medicii ar trebui să prescrie vibratoare ca să trateze o problemă cu care se confruntă aproape 10% din femeile, din întreaga lume. Este vorba de anorgasmie, adică imposibilitatea de a ajunge la orgasm. 

Potrivit dr. Lauren Streicher, imposibilitatea de a ajunge la orgasm ar trebui privită ca o problemă de sănătate la care medicii să fie mai atenți, iar vibratorul e o soluție. Această jucărie sexuală poate îmbunătăți fluxul de sânge de la nivelul clitorisului, iar orgasmul poate fi obținut mai ușor. Medicul ginecolog a încercat deja metoda pe pacientele sale și spune că a funcționat, mai ales în cazul femeilor în vârstă, care aveau orgasm de obicei, dar din cauza unor probleme cu circulația sângelui, nu mai reușeau să atingă punctul culminant.

În unele state din SUA, precum Alabama, Mississippi sau Georgia, vibratoarele sunt ilegale, iar cine își achiziționează unul, poate ajunge după gratii.

 

Articole similare

UIMITOR! 3 Husky și o pisică, cei mai buni PRIETENI! Nimeni nu credea că pisica va mai trăi
AnimalZoo
UIMITOR! 3 Husky și o pisică, cei mai ...
INCREDIBIL! După aproape doi ani de la nunta cu Alina, Gabriel Cotabiță a făcut anunțul! „ Am o singură problemă…“
EVZMonden
INCREDIBIL! După aproape doi ani de la ...
TRAGEDIE în showbiz! O ISPITĂ de la Insula Iubirii A MURIT! A fost găsită fără suflare.
EVZ
TRAGEDIE în showbiz! O ISPITĂ de la In ...
S-A DECIS: ÎNCHISOARE pentru...
CAPITAL
S-A DECIS: ÎNCHISOARE pentru...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.