8 mai, 2018

Un ginecolog american susține că doctorii ar trebui să recomande femeilor vibratoare pentru tratamentul acestei afecțiuni

Intimitate

Dr. Lauren Streicher, un ginecolog din SUA, spune că medicii ar trebui să prescrie vibratoare ca să trateze o problemă cu care se confruntă aproape 10% din femeile, din întreaga lume. Este vorba de anorgasmie, adică imposibilitatea de a ajunge la orgasm. 

Potrivit dr. Lauren Streicher, imposibilitatea de a ajunge la orgasm ar trebui privită ca o problemă de sănătate la care medicii să fie mai atenți, iar vibratorul e o soluție. Această jucărie sexuală poate îmbunătăți fluxul de sânge de la nivelul clitorisului, iar orgasmul poate fi obținut mai ușor. Medicul ginecolog a încercat deja metoda pe pacientele sale și spune că a funcționat, mai ales în cazul femeilor în vârstă, care aveau orgasm de obicei, dar din cauza unor probleme cu circulația sângelui, nu mai reușeau să atingă punctul culminant.

În unele state din SUA, precum Alabama, Mississippi sau Georgia, vibratoarele sunt ilegale, iar cine își achiziționează unul, poate ajunge după gratii.

 

Articole similare

Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMPANIE în preajma copiilor? Uite ce spune Andreea Bănică
AnimalZoo
Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMP ...
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anamaria Prodan! Celebra impresară a fost ÎNŞELATĂ de SOŢUL său: “E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea…”
EVZMonden
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anama ...
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/reporter la 10.000 de metri deasupra OCEANULUI. Reporter de Cursă Lungă.
EVZ
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/repo ...
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vindem toată țara? Cât teren agricol mai avem la dispoziție și cine-l cumpără în realitate
CAPITAL
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vinde ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.