5 Oct, 2017

Vestea care cade ca o bombă pe amatorii de tatuaje. Doctorii avertizează că pot produce INFECȚII și după 15 ANI!

Anunturi, Ştiri

Doctorii avertizează că tatuajele pot produce infecții și la 15 ani de când au fost făcute, după ce o femeie din Australia, cu mari noduli limfatici, a ajuns de urgență la spital.

Australianca se temea că are cancer, după ce i-au apărut nodulii dureroși la axilă, relatează telegraph.co.uk.

Doctorii de la spitalul din Sydney i-au analizat nodulii și au concluzionat că nu sunt canceroși, ci s-au format ca o reacție la tatuajele pe care și le făcuse cu 15 ani înainte.

Medicii știu că cerneala din tatuaje trece în nodulii limfatici, pe care organismul nostru îi folosește pentru a se curăța de toxine. Nodulii capătă culoarea pe care o are cerneala tatuajului, iar noul studiu relevă o concluzie șocantă. Complicațiile pot apărea și la peste un deceniu de la realizarea desenului pe corp.

În Marea Britanie, o treime din adulții tineri au un tatuaj, conform ESRF, iar specialiștii avertizează că nanoparticulele toxice din dioxidul de titanium care se găsesc în tușul de tatuaje pot călători prin organism și se pot bloca în nodulii limfatici, cauzând tot felul de probleme.

Articole similare

Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el
AnimalZoo
Labradorul care a mers 50 de kilometri p ...
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIER. A fost executata SILIT: „Sper sa nu intre in DEPRESIE…”
EVZMonden
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIE ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu