6 Oct, 2017

Vești ÎMBUCURĂTOARE de la medici. Au formula care alungă DEPRESIA. E nevoie doar de o oră pe săptămână

Stil de viaţă, Ştiri

Un studiu efectuat pentru Jurnalul american de Psihiatrie relevă că doar o oră de exerciții fizice pe săptămână poate preveni depresia.

Este cel mai mare studiu de acest fel de până acum, în care au fost analizați peste 30.000 de adulți. 44% dintre ei nu făceau niciun sport și se confruntau cu depresia, ceilalți nu, dar ei făceau exerciții fizice între o oră și două pe săptămână, relatează telegraph.co.uk

Studiul a demonstrat că 12% din cazurile de depresie puteau fi evitate, alocând un minim de timp exercițiilor fizice.

Profesorul Samuel Harvey, autorul studiului, a declarat: ”Chiar și un timp infim alocat sportului, cum ar fi o oră pe săptămână, poate lupta în mod semnificativ cu depresia. Știam deja că sportul are rezultate bune în tratarea depresiei, dar e prima oară când demonstrăm că apariția depresiei poate fi redusă și chiar combătută cu sport.”

O echipă internațională de cercetători coordonată de Institutul australian Black Dog a realizat studiile pe 33.908 adulți norvegieni, pe o perioadă de 11 ani, concentrându-se pe raportul dintre mișcare și nivel al tristeții și depresiei.

Articole similare

„Tu eşti mămica mea?” Mânzul crede că mama lui e un ursuleţ de pluş
AnimalZoo
„Tu eşti mămica mea?” Mânzul cred ...
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau! Detalii INCREDIBILE despre CERTURILE din familia Maruta. Uite ce se intampla in CASNICIA celor doi
EVZMonden
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau ...
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul geologilor este APOCALIPTIC: „Se poate DESPRINDE de continent” Din păcate, nu se poate face NIMIC.
EVZ
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul ...
Locurile de miliarde de euro din România. Nicio altă ţară din Europa nu deține atât de multe resurse
CAPITAL
Locurile de miliarde de euro din Români ...
Unul din zece oameni au urme de cocaină sau heroină pe amprente
InfoActual
Unul din zece oameni au urme de cocaină ...

Lasa un comentariu