24 oct., 2016

Vor fi obligați părinții să își imunizeze copiii? Ce presupune legea vaccinării care va fi aplicată în curând

Ştiri

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății a declarat că legea vaccinării este în curs de elaborare. Referitor la obligativitatea vaccinărilor, Voiculescu a lăsat să se înțeleagă că va exista o relaxare în cadrul legii, iar părinții care refuză vaccinul nu vor mai fi amendați. 

Legea vaccinării va fi asumată de întregul guvern, a declarat la Digi24 ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu. El a precizat că, în opinia sa, cei care refuză să îşi vaccineze copiii trebuie cel puţin să se informeze bine înainte de a lua această decizie.

„Susţin vaccinarea şi susţin importanța vaccinurilor. Avem legea vaccinării, pe care o avem în pregătire şi care o să fie disponibilă public în următoarele săptămâni”, a declarat Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă susține obligativitatea vaccinărilor, el a răspuns: „Poziţia mea e următoarea: trebuie cel puţin să iei o decizie informată, dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, să fii dispus să iei toate informaţiile despre riscurile şi beneficiile vaccinurilor şi să iei o decizie informată”.

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.