11.11, la 11:11. Este uluitor ce ne așteaptă, unul dintre cele mai importante momente din ultimii 100 de ani

Horoscop

11.11 și în general orice ține de orele 11 sunt momente încărcate de energie, 11 fiind număr maestru.

1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală și noi începuturi puternice.

Știați că atunci când vedeți 11:11 pe ceas sau că atracția deosebită pentru numărul 1111 indică o schimbare imediată, o reconectare sau mai degrabă o realiniere spirituală a voastră? Poate fi vorba despre o idee nouă sau despre o concluzie.

În numerologie, numărul unu indică începuturi, dar când există o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creează o energie puternică pentru respectiva zi, pentru atingerea potențialului nostru și pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă  pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție, iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații, scrie cespunastrele.ro.

Ultima dată când am experimentat un  an de vibrație  11 a fost în 2009, iar apoi, iar înainte de 2009 a fost în 1910 … astfel că  peste 99% din populația lumii a experimentat până acum unul sau doi ani de vibrație 11.

În numerologie numărul 11 ​​este un număr „Maestru”, adică are o frecvență vibrațională înaltă și este folosit în previziuni, magie dar și științe transcedentale.  Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.

Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-vă de energia noilor începuturi și deschideți-vă sufletele pentru a primi vibrația ei.

Articole similare

Eufrat este replica unui câine antic dispărut. Uite câte kilograme și ce înălțimea uimitoare are / Video
AnimalZoo
Eufrat este replica unui câine antic di ...
Emoții mari pentru Andreea Mantea! „Legam prietenii și ne cunoaștem…”
EVZMonden
Emoții mari pentru Andreea Mantea! „L ...
ALERTĂ MONDIALĂ! Pământul, supus unui IMPACT NIMICITOR de zeci de ori mai mare decât BOMBA DE LA HIROSHIMA. Breaking News.
EVZ
ALERTĂ MONDIALĂ! Pământul, supus unu ...
EXCLUSIV: Black Friday la eMAG: Iată primele reduceri. Ce telefon de top îți poți lua. Stoc limitat
CAPITAL
EXCLUSIV: Black Friday la eMAG: Iată pr ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.