22 iul., 2015

2 schimbări în dieta de zi cu zi care te vor energiza

Stil de viaţă, Ştiri

Ai dormit 8 ore noaptea trecută, dar te-ai trezit obosit şi lipsit de energie? Expertul în nutriţie, Rebecca Scritchfield spune că trebuie să faci 2 schimbări în dieta de zi cu zi ca să te trezeşti energizat.

În primul rând, aceasta recomandă să se ţină un jurnal de nutriţie, în care se poate observa dacă lipsesc anumiţi nutrienţi esenţiali

  • Vitamina B

Fructele, legumele, seminţele, nucile, laptele şi produsele lactate conţin vitamina B. “Vitamina B te ajută să eliberezi energia din mâncare”

  • Fier

Carne de oaie, de pui, legume, ouă, pui, spanacul, salatele sunt bogate în fier. Fierul ajută oxigenul ca să ajungă la toate organele. Dacă organismul este oxigenat acesta este plin de energie.

Dacă aceşti nutrienţi lipsesc, indivizii încercearcă să recupereze energia pierdută prin consumul alimentelor dulci care au foarte mult zahăr în compoziţie.

A.

Articole similare

Secretul lui Sophie. Uite cum a supravieţuit patru luni pe o insulă pustie
AnimalZoo
Secretul lui Sophie. Uite cum a supravie ...
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. GREU DE CREZUT CĂ…
EVZMonden
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! A ...
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini cu FIGURI care PROVIN din SPAŢIU. PRIMELE dovezi ale extratereștrilor? VIDEO în articol.
EVZ
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini c ...
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE)
CAPITAL
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Că ...

Comentarii

  • Atunci ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre sfaturile expertilor. Cateva mici schimbari in dieta ta pe care le propun cei mai renumiti antrenori de fitness te vor ajuta sa scapi ca prin minune de kilogramele in plus, fara sa faci prea mult efort.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.