8 feb., 2018

4 modalități DOVEDITE științific de a fi mai ATRACTIVI în ochii celorlalți

Stil de viaţă

Am putea crede că este o artă să ai ”lipici” la oameni. Adesea, credem că unii au carismă, iar alții nu-ți transmit nimic.

Știința însă, este de altă părere. Există câteva modalități dovedite științific de a putea fi mai atrăgători pentru ceilalți.

Simțul umorului este cea mai căutată trăsătură a unui om. Dacă întrebi pe cineva ce își dorește de la partener, primul răspuns va fi invariabil: Să aibă simțul umorului. Se poate ca această calitate să fie atât de dorită întrucât simțul umorului este considerat un semn de inteligență.

Dacă îți arăți recunoștința. Cu cât ești mai amabil și mai sensibil la problemele unei persoane, cu atât mai mult acea persoană te va plăcea din ce în ce mai mult. Este dovedit științific că suntem mai atrași de persoanele empatice, care ne înțeleg.

Dacă faceți ceva interesant împreună. În loc să-ncerci să-ți impresionezi partenerul sau partenera cu o cină scumpă, mai bine ar fi să faceți împreună ceva distractiv. Dacă este și palpitant, veți avea parte de o infuzie de adrenalină și inexplicabil vă veți simți și mai atrași unul de celălalt.

Sinceritatea. Dacă vă faceți confidențe. Când îi povestiți unei persoane detalii intime, legate de copilărie, de idealuri și aspirații, secrete, furii sau temeri, se creează o legătură foarte puternică. La bază este așadar, sinceritatea. Nu vorbim de laudă, ci de conștientizare și exprimare a propriilor slăbiciuni, ceea ce transmite că sunteți un om cu bune și cu rele și că suntem toți ființe imperfecte.

Articole similare

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE
AnimalZoo
Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului ...
Medicii au  dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: “Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
EVZMonden
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai B ...
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂNII. ALERTĂ NAȚIONALĂ.
EVZ
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂN ...
Suma uriașă pe care o plătește Udrea pentru a scăpa de închisoare
CAPITAL
Suma uriașă pe care o plătește Udrea ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.