A apărut la vânzare ”viața veșnică a conștiinței”. Cum vrea un milionar american să se ”digitalizeze” pe vecie

De , 16 mart., 2018, Ştiri

Un cunoscut milionar american este autorul unui gest excentric: plăteşte 10.000 de dolari pentru a fi… ucis, urmând ca după moartea sa, creierul să fie conservat, iar apoi informaţiile din materia sa cenuşie să fie încărcate într-o platformă on-line, astfel ajungând să traiască veşnic.

Sam Altman, cunoscutul milionar american, plăteşte 10.000 de dolari pentru a fi trecut pe o listă de aşteptare pentru a fi… ucis. După moarte, creierul urmează să fie conservat şi, mai apoi, informaţiile conţinute să fie încărcate într-un computer.

Nectome, compania care promite „viaţă veşnică” a conştiinţei, asigură doritorii că această metodă este „100% pe vecie”.

Sam Altman crede cu tărie că mintea sa va putea fi digitalizată.  „Îmi asum acest lucru, voi fi încărcat în cloud”, a declarat bărbatul, scrie realitatea.net.

Potrivit mirror.co.uk, excentricul milionar nu este singurul care speră la viaţă veşnică. Încă 24 de persoane sunt pe lista de aşteptare a  Nectome.

Compania propune să-ţi ”îmbălsămeze” creierul cât eşti încă în viaţă, cu intenţia de a încărca informaţiile într-un computer, dacă şi când tehnologia o va permite.

Articole similare

Lasa un comentariu