Această femeie a postat poze cu fetița ei grav bolnavă pentru a trage un semnal de alarmă. ”Părinții ar trebui să știe ce le pot face copiii lor nevaccinați altor copii”

De , 21 iun., 2016, Ştiri

O femeie din Canada a postat pe pagina ei de Facebook niște fotografii cu fetița ei internată la terapie intensivă ca să arate ce efecte poate avea refuzul vaccinării copiilor.

Fiica de doar 10 săptămâni a lui Annie Mae Braiden, Isabelle a ajuns la spital cu tuse convulsivă după ce un copil nevaccinat a infectat-o.

“Nu aveam de gând să fac asta, dar cred că părinții ar trebui să știe ce le pot face copiii lor nevaccinați altor copii, așa cum s-a întâmplat cu fiica mea de 6 săptămâni,”  a scris femeia în postarea de pe site-ul de socializare. Isabelle e la terapie intensivă încă de când avea 6 săptămâni (acum are 10 săptămâni) cu tuse convulsivă.

Potrivit Centers for Disease Control and Prevention (CDC), vaccinarea copiilor este cea mai bună metodă de prevenire a tusei convulsive, o afecțiune a tractului respirator, extrem de contagioasă.  CDC recomandă copiilor 5 doze de DTaP, care protejează și împotriva tetanosului și a difteriei: câte o doză la 2, 4, 6 luni și încă una între 15 și 18 luni și alta între 4 și 6 ani.

În postarea sa de pe Facebook  Braiden a explicat că din cauza deciziei celorlați părinți de a nu-și vaccina copilul, fiica ei va trebui să învețe din nou să mănânce.

Braiden a mai scris că a decis să posteze fotografiile cu Isabelle pentru a încuraja părinții să-și vaccineze copiii, nu doar pentru a-i proteja pe ei dar și pentru protecția altor copii. ”E alegerea ta ce faci cu copilul tău, dar nu-mi spune că dacă nu-ți vaccinezi copilul, e doar el afectat. Isabelle e dovada că și alți copii care nu sunt suficienți de mari ca să facă vaccinul, au de suferit.”

Articole similare

Comentarii

 • Pai, care ar fi logica argumentarii sale?In cazul in care copilul sau era vaccinat, iar vaccinul pe care i l-a administrat s-ar fi dovedit necesar si eficient, tehnic ar fi fost imuna, iar copilul nevaccinat, care `ar fi contaminat-o`, ar fi fost cel a carui sanatate sa fie periclitata, SI NU CEL VACCINAT/IMUNIZAT.Dar daca realitatea s-ar dovedi a fi precum in Arges ( cand copiii cu sindrom hemolitic uremic s-au vadit a fi fost imbolnaviti de vaccinuri neaprobate pt piata) si in acord cu declaratiile lui Bill Gates, care sustine ca suntem prea multi,incat e necesar sa fim rariti prin vaccinare, iar cauza imbolnavirii fetitei ar fi chiar vaccinul pe care i l-a administrat?Mai domol cu ingineriile sociale pro-vaccin : sunt ca in hoaxul cu Sunday Hook Elementary School, destinat promovarii legii pt dezarmarea americanilor.

 • pai daca copilul ei era vaccinat,adica imunizat,copilul nevaccinat cum i-a imbolnavit copilul??????aaaaaaa!!!!

 • Tinand cont de adresa web pe care o folositi pentru acest site (adresa care insinueaza ca acest site are legatura cu domeniul medical) ar fi trebuit ca acest tip de articol jenant de manipulator sa nici nu primeasca unde verde pt publicare.

  Stimati domni si stimate doamne, daca acel copil a avut la momentul imbolnavirii varsta de 10 saptamani, atunci ar trebui sa stiti ca i s-a injectat deja o prima doza de hexavaccin (6 vaccinuri injectate simultan) care contine si vaccinul impotriva tusei convulsive.

  In acest caz, daca ati fi oameni onesti, ar trebui sa luati in calcul si posibilitatea cat se poate de reala ca acel bebelus sa fi fost imbolknavit tocmai de vaccinul care i-a fost injectat pt a-l „apara” si de tusea convulsiva.

  In schimb dvs promovati, fara nici un fel de logica, ideea cf careia acel bebelus a fost imbolnavit de un copil nevaccinat. Pe ce se bazeaza o asemenea alegatie? Pe ceea ce a scris o mamica capabila sa dea vina pe ORICINE altcineva in loc sa analizeze (macar sa analizeze) logic posibilitatea ca tocmai vaccinul sa-i fi imbolnavit copilul?

  Sau continuam sa traim cu capul adanc ingropat in nisip si sa repetam, ca pe o mantra, „sfanta” dogma a vaccinurilor ” „vaccinurile sunt sigure si bune”?

  Sa va fie rusine pt acest articol de cea mai joasa calitate si pentru incercarea evidenta de manipulare a parintilor!

  Sa va fie rusine pt ca, domniile voastre, care insinuati ca sunteti medici, va prefaceti ca nu stiti un lucru extrem de grav : NIMENI nu verifica in Romania compozitia si siguranta (contaminat versus necontaminat) actualelor vaccinuri injectate bebelusilor! Dar ce conteaza acest lucru, nu-i asa? Pe domniile voastre va intereseaza un singur lucru : parintii sa isi dea acordul pt ca propriilor lor copii sa le fie injectate o multime de produse biologice fara ca NIMENI (nici macar dvs) sa garanteze ca acele produse biologice nu sunt contaminate! NIMENI!

  Sa va fie rusine ca, intr-o tara in care NIMENI nu a verificat compozitia dezinfectantilor utilizati in spitale (iar drept urmare zeci de mii de romani au murit anual cu zile din cauza infectiilor intraspitalicesti!) domniile voastre promovati vaccinarea orbeste a copiilor!

  Nu stiti ce contin in mod real vaccininurile pe care le injectati copiilor altora, dar nici nu va intereseaza sa stiti! Stiti in schimb un singur lucru : Ministerul Sanatatii spune ca aceste vaccinuri sunt „bune si sigure”, iar zicerea MS tine loc pentru dvs de Adevar. Acelasi MS a dat unda verde utilizarii dezinfectantilor contrafacuti timp de cel putin 10 ani in Romania, dar ce va intereseaza pe domniile voastre acest adevar? Dvs aveti incredere oarba in MS si ne cereti si noua sa avem o incredere oarba in acest Minister al „sanatatii”, in ciuda tuturor dovezilor care ne demonstreaza ca factorii decizionali din MS nu dau 2 bani pe viata si sanatatea noastra si a copiilor nostri!

  Sa va fie rusine!

 • Probabil era prea mica pentru vaccinul in cauza. Doar anumite vaccinuri se fac pana in 6 saptamani. Probabil, copilul care a infectat-o era mai mare, putea fi vaccinat si astfel evitata situatia.

  Oricum, cazuri din astea izolate, folosite ori pro ori contra vaccinurilor, nu tin loc de dovezi stiintifice /statistice vis-a-vis de eficienta vaccinurilor. Cred ca nimeni nu neaga ca datorita lor nu mai murim in masa de epidemii de tot felul. Argumentele clare pro vaccinare sunt la nivel de specie.

 • Si totusi vaccinarea a salvat miliarde de oameni.
  Strabunica mea a nascut 12 copii, dar au trait doar 4 peste varsta de 10 ani.
  Eu cred ca este egoism din partea celor care nu-si vaccineaza copii, dar beneficiaza de vaccinarea celorlalti copii.
  Este adevarat, este dovedit ca unul sau doua cazuri din miliane de vaccinuri administrate iese prost.
  Dar v-ati gandit cati copii infectati cu variola ar supravietui, si cum ar supravietui?
  V-ati gandit ca in secolul XX au murit 500.000.000 oameni de variola???