Acest tip de bărbat oferă cele mai intense orgasme femeilor

De , 11 apr., 2018, Ştiri

Un studiu făcut de cercetători de la Universitatea din Albania a arătat că femeile au un orgasm mai puternic dacă partenerul este amuzant, bogat şi dacă are umerii laţi. La studiu au participat studente heterosexuale ce aveau o relaţie serioasă. Ele au vorbit despre cât de repede ajung la orgasm în timpul sexului vaginal şi cât de intens este acesta.

Apoi, cercetătorii au comparat rezultatele cu răspunsurile lor referitoare la venitul partenerului, la stima sa de sine şi la calităţile sale fizice. Rezultatele poate că nu sunt atât de surprinzătoare, însă sunt, totuşi, destul de interesante.

Se pare că femeile se simt mai satisfăcute de partenerul lor dacă acesta are un simţ al umorului dezvoltat, dacă are umerii laţi şi dacă el sau familia din care provine are un venit mare.

Acest studiu a fost realizat ca începutul unei investigaţii ce vizează alegerea unui partener pentru procreere în funcţie de intensitatea orgasmului şi de cât de satisfăcută de simte o femeie în timpul actului sexual. Cu alte cuvinte, fără să ne dăm seama, atunci când întreţinem relaţii sexuale cu un bărbat, corpul nostru reacţionează într-un mod care ne arată dacă tipul respectiv poate fi un partener de viaţă bun.

Bineînţeles, dacă un bărbat are un salariu de milioane şi este foarte amuzant, dar nu se descurcă bine în pat, este imposibil să ai un orgasm mai puternic decât dacă el ar fi şomer, dar ar fi dotat ca un actor porno.

În orice caz, aceste rezultate sunt, cum am spus şi mai sus, destul de interesante, însă ne întrebăm cât de repede vor apărea reacţii din partea bărbaţilor ce vor spune că femeile sunt superficiale şi îşi aleg partenerul doar în funcţie de venit şi de înfăţişare…

Articole similare

Lasa un comentariu