Actriță celebră pentru rolul său din serialul de succes ”Neveste Disperate” a făcut tristul anunț: are cancer!

Ştiri

Actriță foarte iubită, care s-a făcut remarcată publicului larg cu rolul său de gospodină perfectă în serialul de mega succes ”Desperate Housewives” a făcut tristul anunț.

Îngroașă și ea rândurile actrițelor bolnave de cancer. Marcia Cross a decis să fie sinceră cu fanii săi și a urcat pe contul său de Instagram o fotografie unde nu mai are păr deloc.

Actrița a mărturisit că a început tratamentul anti-cancer de 8 luni și acesta este motivul pentru care a rămas fără superba podoabă capilară. A dus o luptă secretă cu nefericitul diagnostic.

„Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar tristă că mi-am pierdut părul”, a scris actrița pe rețeaua de socializare. Ea și-a rugat faniii care trec prin experiențe similare să-i împărtășească neajunsurile acestei cumplite suferințe.

Deși vizibil mai slabă decât o cunoșteau toți, Marcia Cross și-a dus boala în secret, păstrând cumva din misterul personajului Bree van de Kamp, care la fel, știa foarte bine să păstreze aparențele în lume.

Marcia Cross însă a decis să își recunoască suferința și să lupte în continuare alături și de sprijinul fanilor, care nu au întârziat să îi scrie mesaje de susținere.

Îndrăgita actriță a mărturisit că sumbrul diagnostic l-a primit în urmă cu un an, dar acum se simte mult mai bine, deși a fost o luptă dificilă. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

Articole similare

O cățelușă s-a întors acasă după doi ani și jumătate. Nimeni nu a mai știut nimic de ea, iar acum…
AnimalZoo
O cățelușă s-a întors acasă după ...
Andrei Duban vs. Margherita de la Clejani. SCANDAL ÎN SHOWBIZ! „Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show crede asta, păi…”
EVZMonden
Andrei Duban vs. Margherita de la Clejan ...
BREAKING NEWS. Adina Florea i-a deschis DOSAR PENAL lui Timmermans.
EVZ
BREAKING NEWS. Adina Florea i-a deschis ...
Rifai a răbufnit! Jurnalista șterge pe jos cu Viorica Dăncilă: "Doamna Dăncilă, îmi pare rău că vă DEZAMĂGESC"
CAPITAL
Rifai a răbufnit! Jurnalista șterge pe ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.