17 sept., 2018

Actriță celebră pentru rolul său din serialul de succes ”Neveste Disperate” a făcut tristul anunț: are cancer!

Ştiri

Actriță foarte iubită, care s-a făcut remarcată publicului larg cu rolul său de gospodină perfectă în serialul de mega succes ”Desperate Housewives” a făcut tristul anunț.

Îngroașă și ea rândurile actrițelor bolnave de cancer. Marcia Cross a decis să fie sinceră cu fanii săi și a urcat pe contul său de Instagram o fotografie unde nu mai are păr deloc.

Actrița a mărturisit că a început tratamentul anti-cancer de 8 luni și acesta este motivul pentru care a rămas fără superba podoabă capilară. A dus o luptă secretă cu nefericitul diagnostic.

„Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar tristă că mi-am pierdut părul”, a scris actrița pe rețeaua de socializare. Ea și-a rugat faniii care trec prin experiențe similare să-i împărtășească neajunsurile acestei cumplite suferințe.

Deși vizibil mai slabă decât o cunoșteau toți, Marcia Cross și-a dus boala în secret, păstrând cumva din misterul personajului Bree van de Kamp, care la fel, știa foarte bine să păstreze aparențele în lume.

Marcia Cross însă a decis să își recunoască suferința și să lupte în continuare alături și de sprijinul fanilor, care nu au întârziat să îi scrie mesaje de susținere.

Îndrăgita actriță a mărturisit că sumbrul diagnostic l-a primit în urmă cu un an, dar acum se simte mult mai bine, deși a fost o luptă dificilă. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

Articole similare

De ce RESPING câinii PERSOANELE care sunt ostile cu stăpânii lor? Ce șanse mai au?
AnimalZoo
De ce RESPING câinii PERSOANELE care su ...
Antonia a spus TOTUL despre RELAȚIA cu primul IUBIT! „Oooo, mamă ce frică mi-a fost…”
EVZMonden
Antonia a spus TOTUL despre RELAȚIA cu ...
Cutremur mare în România. Ultima previziune este terifiantă. FOTO. News alert.
EVZ
Cutremur mare în România. Ultima previ ...
Dezvăluire BOMBĂ despre Dragnea! S-a aflat TOTUL! Detalii INCENDIARE au ieșit la iveală
CAPITAL
Dezvăluire BOMBĂ despre Dragnea! S-a a ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.