Actriță celebră pentru rolul său din serialul de succes ”Neveste Disperate” a făcut tristul anunț: are cancer!

De , 17 sept., 2018, Ştiri

Actriță foarte iubită, care s-a făcut remarcată publicului larg cu rolul său de gospodină perfectă în serialul de mega succes ”Desperate Housewives” a făcut tristul anunț.

Îngroașă și ea rândurile actrițelor bolnave de cancer. Marcia Cross a decis să fie sinceră cu fanii săi și a urcat pe contul său de Instagram o fotografie unde nu mai are păr deloc.

Actrița a mărturisit că a început tratamentul anti-cancer de 8 luni și acesta este motivul pentru care a rămas fără superba podoabă capilară. A dus o luptă secretă cu nefericitul diagnostic.

„Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar tristă că mi-am pierdut părul”, a scris actrița pe rețeaua de socializare. Ea și-a rugat faniii care trec prin experiențe similare să-i împărtășească neajunsurile acestei cumplite suferințe.

Deși vizibil mai slabă decât o cunoșteau toți, Marcia Cross și-a dus boala în secret, păstrând cumva din misterul personajului Bree van de Kamp, care la fel, știa foarte bine să păstreze aparențele în lume.

Marcia Cross însă a decis să își recunoască suferința și să lupte în continuare alături și de sprijinul fanilor, care nu au întârziat să îi scrie mesaje de susținere.

Îndrăgita actriță a mărturisit că sumbrul diagnostic l-a primit în urmă cu un an, dar acum se simte mult mai bine, deși a fost o luptă dificilă. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

Articole similare

Lasa un comentariu