9 aug., 2018

Acuzații grele la un coafor! O femeie susține că ar fi suferit atac cerebral din cauza vizitei la salon

Ştiri

Acuzații și cerere uriașă de despăgubire din partea unei scoțience, după ce a fost la un salon de coafură.

Deși destinația aceasta este menită să te relaxeze și să te binedispună, se pare că femeia a plecat foc și pară de acolo, după care a suferit un atac cerebral.

Adela Burns și avocații au dat deja salonul în judecată și vor o despăgubire de 1 milion de lire. Asistenta medicală în vârstă de 47 de ani a declarat că ”viața ei a fost răsturnată cu susul în jos”. A cerut părerea medicilor cu care lucrează și este convinsă că atacul cerebral a survenit din cauza salonului de coafură, scrie The Telegraph.

Femeia spune, cu lacrimi în ochi: ”N-am fost izolată doar de societate, ci și de propriul meu corp.”

Adela primise cadou de la soț o programare la coafor. Din păcate, nu au reușit să îi scoată culoarea de păr dorită, drept pentru care au spălat-o de 6 ori. După ce a plecat de la salon, a avut o durere îngrozitoare de cap, dar a pus-o pe seama faptului că nu mâncase nimic în ziua respectivă.

A doua zi însă și-a pierdut vederea și a simțit amețeli, înainte de a leșina. Soțul a chemat o ambulanță, iar la spital doctorii i-au spus că suferise un atac cerebral.

Medicii au ajuns la concluzia că atacul cerebral s-a produs din cauza faptului că a stat prea mult timp cu capul pe spate, iar asta a dus la formarea unui cheag de sânge în zona cervicală.

Femeia a rămas cu sechele, vorbește greu și a decis să dea salonul în judecată, mai ales fiindcă la ei în familie nu există antecedente de accidente vasculare cerebrale.

“Viaţa mea s-a schimbat complet, la fel şi cea a apropiaţilor mei. Eu simt că mi-am pierdut complet independenţa. Nu vreau să mai treacă nimeni prin aşa ceva”, spune femeia care dorește acum 1 milion de lire sterline despăgubire.

Articole similare

De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspunsul unei iubitoare de animale te va UIMI!
AnimalZoo
De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspu ...
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: “Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”
EVZMonden
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce ...
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. Ce STAR a fost COOPTAT în SERIAL.
EVZ
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. ...
Vine urgia peste România. Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori
CAPITAL
Vine urgia peste România. Temperaturi c ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.