5 feb., 2014

Ai probleme cu tensiunea? Te poţi trata SIMPLU, cu RAZE de SOARE!

Stil de viaţă, Ştiri

Razele soarelui sunt cunoscute ca fiind un bun ajutor în rezolvarea problemelor de tensiune arterială, dar acum, cercetătorii britanici au descoperit şi în ce fel acţionează acestea asupa presiunii ridicate din vene.

Girl-Enjoying-Winter-Sun-1280x800-wide-wallpapers.net

Oamenii de ştiinţă spun că oxidul de azot depozitat în straturile superioare ale pielii reacţionează la contactul cu soarele, făcând vasele de sânge să se lărgească. Mai mult, oxidul trece treptat în sânge şi asta face tensiunea să scadă.

yoga-stretch-mountain-snow-628x363

„E o descoperire cu adevărat neaşteptată. Am crezut iniţial că soarele ajută mai mult din punct de vedere psihologic, oferind un confort optim organismului. Dar iată că soarele e ca un medicament în acest caz şi acţionează la fel de eficient ca unul. Pentru a avea o presiune arteriala bună, vă recomand băile de soare”, a spus Martin Feelisch, cercetătorul principal al acestui studiu şi profesorul catedrei de medicină experimentală a Universităţii din Southampton.

1024px-Warm_Winter_Sun_Bath

Din păcate, există şi un revers al medaliei. Terapia cu soare nu funcţionează dacă folosiţi creme cu protecţie solară, iar expunerea la razele UV pe perioade îndelungate poate provoca maladii grave ale pielii, precum cancerul.

Articole similare

Secretul lui Sophie. Uite cum a supravieţuit patru luni pe o insulă pustie
AnimalZoo
Secretul lui Sophie. Uite cum a supravie ...
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. GREU DE CREZUT CĂ…
EVZMonden
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! A ...
ȘOC în MEDIA! FIRICEL a fost DAT AFARĂ! SENTINȚA care poate să îi NĂRUIE CARIERA.
EVZ
ȘOC în MEDIA! FIRICEL a fost DAT AFAR ...
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE)
CAPITAL
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Că ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.