Ai un penis prea mic? Mama ta ar putea fi de vină

De , 15 nov., 2017, Intimitate

Potrivit reprezentanţilor Ethical Treatment of Animals (PETA), alimentaţia femeilor pe timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea bebeluşului.

Mai exact, aceştia susţin că gravidele care consumă produse din carne de pui vor da naştere unor băieţi care vor avea penisuri mai mici decât media normală.

,,Femeile însărcinate ar trebui să se gândească de două ori înainte să se înfrupte din aripioare sau copane de pui, pentru că fiii lor ar putea să aibă o problemă cu dezvoltarea penisului”, spune Lindsay Rajt de la PETA.

Rajit vorbeşte despre un studiu din 2008 realizat de U.S. National Institute of Environmental Health Sciences care a examinat efectele asupra sănătăţii a compuşilor chimici denumiţi ftalaţi.

Ftalaţii se găsesc într-o mare varietate de produse inclusiv pesticide şi materiale plastice care contaminează mancare în timpul procesului de fabricaţie.

Testele făcute pe sobolani  au scos la iveală că expunerea la ftalaţi în timpul sarcinii afectează dezvoltarea organelor genitale ale fătului.

 

Articole similare

Comentarii

 • ……..sa intelegem ca negresele nu consuma pui……….dar ce consuma????????

  • poate consuma fudulii de taur:))))

   • sa consume carne de taur poate o sa-creasca.

  • Multi „CARAȘI”

  • Ce draq sa consume? Rădăcini cred

 • La cita carne de pui consuma Americani aici in USA ,trebuie sa aibe penisul cit bobul de fasole…Cred k acel om de stinta care a scornit asta, incearca sa se scuze la nevasta k de ce o are el asa mica

  • tampenii……pe perioada sarcinii am mancat numai pui si peste, iar „d-nul savant” nu cred ca are curaj sa si-o masoare cu a fiiului meu de 8 luni. dupa parerea lui care carne ar fii indicata de magar sau de cal? varianta cu scuza la nevasta mi se pare a fii cea mai plauzibila explicatie pt asa nascocire:))))

  • da asa e vrea sa se scuze…un idiot ala care a mai scornit si tampenia asta cu carnea de pui.

 • aberatii cu „oamenii de stiinta”.
  Asa se face cand nu poti demonstra ceva:chemi „omul de stiinta”

 • pai sa manance carne de taur,s-o aibe lunga de 30cm.

 • ,,Eu am 15 cm” ,asa vine de 3 x, nasul stiu dar fiecare are pereche pe masura lui cred, bani si siguranta socio-echonomica este devina ca nu putem face o familie.
  Locuri de munca asta trebuie si sa fie platita munca.
  Daca doriti nul publicati.
  Va Multumesc.

 • Sunt suficienti si 13.5 sau 15 cm, conteaza sa ai servici si sa poti tine o familie,,Fiecare are pereche pe masura lui” dar lipsa locurilor de munca este devina si

 • Nu trebuie sa bagam inseama asta ,,daca vreti nu publicati mesajele mele”

 • SCRIE NEGRU/ALB „CARNE DE PUI?… SCRIE!!! DAR NU SCRIE DESPRE CE FEL DE PUI!!! PUI DE MAIMUTA, DE CAMILA, DE SOBOLAN, DE CAINE, DE PISICA… IAR DACA ESTE VORBA DESPRE PUI DE GAINA (NU DE PASARE, CACI AICI INTRA SI PUI DE GASCA, DE RATA, CURCAN, BIBILICA…), POATE SE REFERA INTR-UN MOD CARE SA NU DERANJEZE MAFIA PERLAMENTARA A SAMSARILOR ALIMENTELOR CAUZATOARE DE MOARTE ORI CANCER POPORULUI ROMAN CU ALIMENTE CONTAMINATE RADIOACTIV (BULION IMPORTAT DIN UCRAINA VS. CERNOBAL IN ANII ’92-’95), ZAHAR TOT DIN ACEEASI ZONA, SARE IODATA SI CIANURATA, ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC (O.M.G.) PENTRU CARE PSD ARE IN STADIU AVANSAT O LEGE DEDICATIE CU SPECIALA PENTRU TRUSTURILE MONSANTO SI BAYERN-LEGE PRIN CARE VOM FI OBLIGATI SA CONSUMAM ACESTE O.M.G.-uri CA SI SAREA IODATA, IN POFIDA CONSTITUTIEI, A CARTEI UNIVERSALE A DREPTURILOR OMULUI, PRECUM SI A TRATATELOR INTERNATIONALE DE LA GENEVA DATE IN URMA PROCESULUI DE LA NUREMBERG!!! MAI PUNEM LA SOCOTEALA PATRLAMENTARIOR CARE DAU LEGI CU DEDICATIE SPECIALA UNORA CA MONSANTO, BAYERN, CHEVRON, ROMGC, ETC, INCALCAND SI LEGEA SIGURANTEI NATIONALE, PRIN ACTE DE INALTA TRADARE NATIONALA SI ATENTAND LA VIATA SI FONDUL GENETIC AL INTREGULUI POPOR, ANIMALELE SI PASARILE INJECTATE PESTE POATE, CO ANTIBIOTICELE SI VACCINURILE PE CARE N-AU REUSIT INCA SA LE IMPUNA IN NICI UN FEL LA MODUL DIRECT POPULATIEI ROMANIEI!!! SI PENTRU CA TOATE ACESTEA TREBUIAU SA POARTE UN NUME, UN SINGUR NUME, LI S-A SPUS: PROGROMUL IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN, SAU „AUSCHWITZ REDIVIVUS” – SAU MAI SIMPLU: GENOCID ALIMENTAR!!! CARNEA DE PUI??? DA!!! DAR CEEA CE SE VINDE PE PIATA OMULUI DE RAND DIN MEGA-LABORATOARELE UNDE POLITICIENII SUNT PATRONI, ORI CATIONARI MAJORITARI, SE NUMESC ARME GENETICE, ARME CHIMICE, ARME BACTERIOLOGICE!!! PUTIN NIICI NU ARE DE CE SA VINA!!! CEI CE DUC CEL MAI DUR SI PERFID RAZBOI CONTRA POPORULUI ROMAN SUNT POLITICIENII – MULTI DINTRE EI DISIMULATI IN URMA NATURALIZARII, ORI PRIN ALTE MECANISME, DREPT CETATENI ROMANI!!!