9 mai, 2018

Analiza de sânge care DEPISTEAZĂ până la 8 tipuri de CANCER. Descoperirea va schimba lumea

Stil de viaţă

O singură analiză de sânge poate detecta până la 8 tipuri de cancer, cu o precizie de 98%! Depistarea timpurie este cheia reducerii deceselor datorate cancerului.

Noua analiză se numește CancerSeek (Caută Cancerul) și evaluează simultan nivelul pentru 8 tipuri de cancer din sânge.

Poate depista cele mai periculoase tipuri de cancer, cum ar fi cel de plămâni, ficat, mamar, de stomac sau intestinal. Le caută și pe cele de esofag, ovarian sau pancreatic.

60% din decesele înregistrate în lume se datorează acestor cancere foarte des întâlnite.

Analiza folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a detalia combinațiile dintre gene și markerii proteinelor, care se găsesc în probele de sânge ale unui pacient cu cancer.

Celulele canceroase emit cantități mici de ADN și proteine în sânge, iar această analiză poate detecta 8 tipuri de proteină din sânge, poate scana 16 tipuri de genă a cancerului, asociate cu diferite tumori.

Analiza depistează cancerul cu o precizie de 69-98% și poate detecta cancerul chiar înainte ca acesta să dea semne clare, cum ar fi tumorile.

Analiza uimitoare indică exact și ce tip de cancer ai într-o proporție de 83% din cazuri, potrivit Universității din Colorado, Denver.

De asemenea, poate identifica zona exactă unde cancerul este localizat, ce organe sunt afectate.

Analiza este neinvazivă. Trebuie doar o simplă probă de sânge. Au loc studii intense pentru această descoperire, în condițiile în care o evaluare eficientă există doar pentru câteva tipuri de cancer, la ora actuală.

Analiza minune depistează 5 tipuri de cancer care nici până în ziua de azi nu au teste de screening! E vorba de cancerul de esofag, de ficat, ovarian, pancreatic și de stomac.

Aceste cancere nu dau simptome decât atunci când boala este foarte avansată, iar rata de supraviețuire este clar mai mică.

Articole similare

Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚA cu minimum 5 ani!
AnimalZoo
Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚ ...
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: “Trei ani am fost căsătoriți…”
EVZMonden
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe ...
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziunii românești REVINE ÎN PRIM-PLAN. News alert în media.
EVZ
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziuni ...
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță PROTESTE MASIVE!
CAPITAL
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.