4 mai, 2018

Antrenorul Florin Neby îți spune ce exerciții trebuie să faci ca să reziști mai mult în pat

Intimitate

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața amoroasă, atât la femei, cât și la bărbați.

Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează enorm de mult calitatea vieții intime: 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine la stimulii sexuali, comparativ cu dățile în care acestea nu făcuseră mișcare.

Însă care sunt exercițiile cele mai potrivite pentru o viață sexuală strălucită? Florin Neby, fost campion mondial la gimnastică aerobică și unul dintre cei mai prestigioși antrenori de fitness din România, recomandă o serie de exerciții care ajută la îmbunătățirea vieții sexuale.

Pentru femei, cele mai recomandate sunt exercițiile de tip aerobic, pilates și yoga, punându-se accent pe abdomenul inferior, unde vor fi lucrați intens mușchii pelvieni. Mușchi pelvieni mai tonifiați înseamnă viață mai lungă pentru organele sexuale și un orgasm mai intens”, a explicat Florin Neby. Însă accentul nu trebuie pus doar pe acești mușchi pelvieni, important este să acționăm prin exerciții și mușchii șoldurilor, fesierii, abdominalii și pe cei ai spatelui. Respirația este și ea foarte importantă, o respirație regulată favorizează o mai bună oxigenare a sângelui și, implicit, a organelor sexuale. 

 În cazul bărbaților, ridicatul greutăților și exercițiile de tip aerobic sunt cele care dau cel mai mare randament. “Când lucrăm cu greutăți, se favorizează producerea testosteronului, exact ce îi trebuie unui bărbat, scopul principal pentru care foarte mulți trag de fiare la sală. Dar atenție, nu trebuie să te faci cât un dulap ca să excelezi la potență, ci trebuie să lucrezi controlat, în antrenamente intense și complexe”, a explicat Neby.

 Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Harvard pe 31.000 de bărbați, cu vârstă peste 50 de ani, s-a demonstrat că mișcările de aerobic scad riscul apariției problemelor erectile cu 30%. Antrenamentele speciale de aerobic, alergatul, cyclingul și multe altele, îmbunătățesc circulația sângelui, ceea ce duce la o erecție mai puternică.

 

Articole similare

Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MAȘINĂ
AnimalZoo
Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MA ...
Incredibil! NU o sa iti vina sa crezi cum arata Mihaela Radulescu in tinerete, pe vremea cand avea 32 de kilograme in plus – FOTO
EVZMonden
Incredibil! NU o sa iti vina sa crezi cu ...
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autoritățile INTERVIN de URGENȚĂ.
EVZ
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autorităț ...
Șoc pe piața media! O importantă televiziune din România s-a vândut! Cine este noul proprietar și ce sumă a plătit pentru ea
CAPITAL
Șoc pe piața media! O importantă tele ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.