Așa vă luați adio de la kilogramele în plus! Mâncați asta în fiecare dimineață, grăsimea va dispărea

Stil de viaţă

Mulți adulți sunt obișnuiți să nu ia micul dejun, fie nu au timp, fie nu au poftă de mâncare. Însă acest obicei este foarte păgubos pentru cei care doresc să slăbească.

Cei care sar peste micul dejun vor fi bântuiți de foame, mai târziu. Vor năvăli peste mâncare, la prânz, și vor alege alimente mult mai calorice.

Dar cine consumă fulgi de ovăz dimineața se va simți sătul și va opta pentru alimente ușoare, mai târziu, scrie în Jurnalul american de Nutriție.

Pentru acest studiu, s-au făcut 3 grupuri separate, din 36 de persoane. 18 dintre participanți erau supraponderali, iar 18 normoponderali. Fiecare grup a consumat altceva la micul dejun. Un grup a băut doar apă, alt grup a consumat fulgi de porumb cu un număr de 350 de calorii, iar ultimul grup a consumat 350 de calorii din fulgi de ovăz.

Cercetătorii au studiat apoi apetitul, nivelul glucozei, insulinei și hormonului foamei. Rezultatele au fost foarte interesante.

Deși au mâncat același număr de calorii la micul dejun, celor care au consumat fuulgi de ovăz li s-a făcut foame mult mai târziu decât celorlalți. Cei cu apa și cu fulgii de porumb le-a fost foame în același timp.

Se pare că fulgii de ovăz au un efect bun asupra supraponderalilor, le ține de foame ore bune.

Așadar, dacă doriți să slăbiți, optați la micul dejun pentru fulgi de ovăz. Pe lângă faptul că ne ajută să slăbim, ei mai au multe beneficii: Reduc riscul de cancer colorectal, reglează tensiunea arterială și scad incidența bolilor coronariene.

Articole similare

Află ce pot face iubitorii de animale ca să le scape de obiceiurile proaste
AnimalZoo
Află ce pot face iubitorii de animale c ...
Fabulos! Andreea Esca a slabit dupa ce a renuntat la un singur ALIMENT. Vedeta PRO TV a dezvaluit SECRETUL sau: „Singura mea regulă este să …”
EVZMonden
Fabulos! Andreea Esca a slabit dupa ce a ...
Cărțile de istorie vor fi rescrise. Descoperirea care a bulversat arheologii din toată lumea.
EVZ
Cărțile de istorie vor fi rescrise. De ...
Bătălia jurnaliștilor. Rareș Bogdan vs Carmen Avram. Cine va merge la Bruxelles
CAPITAL
Bătălia jurnaliștilor. Rareș Bogdan ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.