10 oct., 2018

Băutura bogată în antioxidanți, care accelerează METABOLISMUL. 5 motive să o consumi zilnic

Medicină alternativă

Băutura aceasta este una care poate înlocui cu succes cafeaua sau licorile energizante. Știți ce e? Această băutură este foarte populară, cu proprietăți dovedite atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților.

Ba mai mult, multe studii au confirmat beneficiile uluitoare ale acestei băuturi pentru bărbați.

Ceaiul verde este considerat băutura minune, deoarece are foarte multe proprietăți, care te ajută să rămâi sănătos. Iată care sunt principalele 3 motive pentru care ar trebui să savurezi în fiecare zi o cană de ceai verde

Te ajută să slăbești

Dacă ești consumatoare de ceai verde, probabil că ai observat că de când bei această băutură, poftele s-au diminuat, iar metabolismul este mult mai rapid. Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, ceea ce crește rata arderilor metabolice

Previne bolile

Cea mai răspândită boală, răceala, poate fi prevenită, dacă timp de o săptămână se consumă ceai verde. Ceaiul are în compoziție catecină, care acționează ca o barieră împotriva răcelilor. În plus, acesta conține vitamina C.

Destresează

Prea multă cofeină poate duce la stări de agitație, anxietate și stres. Ceaiul verde este perfect pentru zilele când vrei să iei o pauză de la cafea, deoarece conține jumătate din cantitatea normală de cofeină pe care o găsești în cafea. De asemenea, ceaiul te face să te relaxezi și te destresează.

In plus, studiile au dovedit că această băutură miraculoasă contribuie la scăderea colesterolului LDL fără alte efecte secundare. Astfel, prin reducerea valorii acestei componente a colesterolului total, corpul primește ajutor în lupta împotriva atacului de cord sau a comotiei cerebrale.

Este un paznic împotriva infecțiilor

New York Times a dat publicității informații potrivit cărora acest extract are abilitatea de a întări sistemul imunitar și deci să lupte contra bolilor.Microbiologistul Milton Schiffenbauer, profesor la Pace University (New York) afirmă că “Cercetările noastre dovedesc fără îndoială faptul că extractul de ceai verde poate distruge microorganismul care cauzează boli. Dacă putem stimula sistemul imunitar și în același timp să reușim și sadistrugem organismele care provoacă îmbolnăvirea, devine cu totul logic sa beti cât mai mult ceai verde cu putință.”

Articole similare

De ce RESPING câinii PERSOANELE care sunt ostile cu stăpânii lor? Ce șanse mai au?
AnimalZoo
De ce RESPING câinii PERSOANELE care su ...
Cine ar fi crezut? Ramona și Monica Gabor mai au o soră. Iată de ce nu NU apar niciodată împreună. Motivul este INCREDIBIL
EVZMonden
Cine ar fi crezut? Ramona și Monica Gab ...
Cutremur mare în România. Ultima previziune este terifiantă. FOTO. News alert.
EVZ
Cutremur mare în România. Ultima previ ...
Anunț pentru cei care au mașini DIESEL: Se dau bani
CAPITAL
Anunț pentru cei care au mașini DIESEL ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.