Unde se află cel mai bun camin de batrani din Bucuresti? (P)

De , 24 iun., 2019, Stil de viaţă

Camin de batrani Bucuresti. Atunci când vine vorba despre servicii dedicate persoanelor în vârstă, primele lucruri la care ne gândim sunt îngrijire adecvată și asistență medicală de calitate.

Odată cu trecerea anilor abilitățile fizice și capacitatea intelectuală se modifică. Și tocmai de aceea, dacă posibilitățile finaciare ne perimit, pe lângă dragostea și recunoștința pe care le-o acordăm, trebuie să le oferim și accesul la cele mai bune servicii dedicate vârsti lor.

Camin de batrani Bucuresti. Cunoscând foarte bine lipsurile sistemului public de azile de bătâni și limitele multora dintre sistemele private dedicate seniorilor,  Senior Center vine pe piață cu o ofertă deosebită, respectiv servicii premium pentru bătâni. Grație dotărilor de excepție și calității înalte a îngrijirii și asistenței medicale, acest centru este cel mai bun camin de batrani din Bucuresti. În cele trei locații ale sale din  Pipera și Voluntari excelența este un deziderat care este urmărit cu rigurozitate.

Toate facilitățile oferite sunt menite să satisfacă exigențele unei categorii de clienți care își doresc pentru cei dragi mai mult decât supraveghere și administrare de medicamente. Adrezându-se atât persoanelor cu dizabilități fizice, celor care suferă de anumite maladii specifice vârstei sau celor aflate în perioadă de recuperare medicală, fiecare dintre cele trei centre se dorește un „acasă” pentru cei care au nevoie de toată grija și atenția necesare vârstei.

Centrul este o alternativă atât pentru căminele de bătrâni clasice, unde condițiile sunt de cele mai multe ori la limită, cât și față de căminele de bătrâni de tip centre de îngrijire medicală, care nu se deosebesc prea mult de spitale. De aceea în aceste tipuri de centre, unde dotările și organizărea se situează la un alt nivel, grijirea și atenția pe care o primește fiecare persoană reprezintă cele mai importante aspecte.

De ce este Senior Center cel mai bun cămini pentru bătrâni din București?

Răspunsul la această întrebare se află în primul rând în avantajelele oferite și în beneficiile pe care acestea le aduc atât seniorilor cazați în aceaste centre, cât și familiilor lor.

Iată care sunt aceste avantaje:

 • Dotări la cele mai înalte standarde și adaptate nevoilor specificului vârstei
 • Servicii de îngrijire și medicale premium
 • Trei mese zilnice și 2 gustări, produse în bucătăria proprie
 • Spălătorie și curățătorie
 • Curățenie și menaj
 • Servciu privat de ambulanță
 • Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
 • Gimnastică recuperatorie
 • Analize medicale cu recoltare de probe la sediul căminului
 • Neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet și nutriție
 • Servicii de igienă și de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură
 • Bibliotecă
 • Un centru cu piscină
 • Organizarea zilelor de naștere, onomastice, a sărbătorilor de Paște, Crăciun, An Nou
 • Plimbări zilnice și activități recreative în curtea proprie
 • Plimbări în Parcul Herăstrău
 • Excursii de o zi în diverse locuri sau la mănăstiri
 • Ieșiri în oraș la restaurant
 • Pastrarea unei legături permanente cu familia.

 În fiecare dintre cele trei locații ale centrului îngrijirea și atenția acordată fiecărei persoane sunt cele mai importante aspecte. La acastă vârstă și datorită situației, perosanele nu trebuie să se simtă niciodată singure sau abandonate de câtre familie. Astfel se va pune foarte mult accentul pe integrarea acestora, pe socializare și pe  implicarea permanentă a familiei în asigurarea confortului psihic de care aceaste persoane au nevoie.

Din punct de vedere administrativ și organizatoric, locațiile, dotările, personalul și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Condițiile de viață oferite tuturor beneficiarilor sunt aici la standarde europene. Camerele sunt curate și spațioase, spațiile comune sunt bine întreținute. Există și o gradină amenajată cu foișor, terase, leagăne, piscină, grătar și mute alte forme de relaxare.

La dispoziția persoanelor cazate în oricare dintre cele trei centre se află în permanență o echipă bine pregătită, specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se simtă ca acasă.

Personalul care se ocupă de îngrijirea celor vârstnici și cadrele medicale dispun de răbdarea și experiența necesară pentru a avea grijă de toate persoane aflate aici, indiferent de problele lor. Centrul are mereu grijă ca toți beneficiarii să fie înconjurați cu atenție, răbdare, devotament și afecțiune.

 De ce să alegeți Senior Center pentru îngrijirea celor dragi mai în vârstă din familia voastră?

Dacă doriți să le acordați celor dragi aflați în suferință, incapabili să se mai descurce singuri sau în perioade de recuperare medicală, un mediu frumos, care să îi ajute să se simtă în siguranță și să se însănătoșească rapid, alegeți căminul de bătrâni Senior Center. Prin serviciile oferite și prin dăruirea personalului, centrul reușește să reprezinte un loc preferat și deosebit, ales de persoanele care doresc altceva decât tot ceea ce există pe piață.

Senior Center, dispune de trei centre în Voluntari, Pipera și Geriatric, unde oferă îngrijire pentru bătrâni de cea mai bună calitate. Toate aceste locații sunt special concepute pentru a acorda supraveghere și servicii medicale speciale tuturor   persoanelor în vârstă, care nu au nevoie să se afle într-un spital, dar nu pot sta nici acasă.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru programarea unei vizionării accesași site-ul Senior-center.ro!

Articole similare

Lasa un comentariu