8 nov., 2013

Campanie de donare de sânge mâine, în București. Voluntarii beneficiează de analize complete!

Sănătate de la A la Z, Ştiri

La fiecare 3 secunde un om are nevoie de transfuzie, iar resursele sunt departe de a acoperi nevoile. Cei care vor să își ajute semenii în suferință donând sânge și vor, în același timp, să își verfice starea de sănătate, sunt invitați mâine de Asociaţia BGS pentru Dezastre şi Calamităţi, între 7:30 şi 14:30, la sediul BGS din Str. Cuza Vodă nr.67 sector 4.

În primele 15 ediţii desfășurate în 10 orașe din țară, cu ajutorul voluntarilor, s-au recoltat peste 3000 de unităţi de sânge, ceea ce a contribuit la salvarea a sute de vieți.

Campania este susținută de personalități sportive precum spadasina Ana Maria Brânză, multiplă campioană europeană, dublă campioană mondială și vice campioană olimpică la Beijing, campionul mondial la sabie Tiberiu Dolniceanu și lotul național de sabie.

În afara bucuriei de a fi contribuit la salvarea unei vieți, donarea de sânge este benefică pentru propriul organism întrucât stimuleză producerea de noi globule roşii şi reglează tensiunea arterială.

Fiecare voluntar va beneficia gratuit de un set complet de analize, acces cu prioritate, în caz de urgenţă, la rezervele de sânge ale Institutului Naţional de Transfuzie, dar şi multe alte beneficii.

Mai multe detalii despre campanie și în care poți deveni unul dintre donatori, accesează site-ul:  www.omanadeajutor.ro

Înscrie-te pe pagina de facebook BGS Oficial cu join la evenimentul Intinde o Mana de Ajutor https://www.facebook.com/events/174723362727686/

Articole similare

Reacţia unei tinere când a primit în loc de inel… un CĂŢELUŞ. Imaginile au devenit VIRALE
AnimalZoo
Reacţia unei tinere când a primit în ...
Uluitor! A fost dezvaluit cel mai mare SECRET al Andreei Esca. Stirista a vobit despre MOMENTUL in care si-a pierdut VIRGINITATEA: “Aveam obsesia asta…”
EVZMonden
Uluitor! A fost dezvaluit cel mai mare S ...
Ceauşescu „revine” în prim-plan. Anunţul autorităţilor este clar: LEGENDA CONTINUĂ.
EVZ
Ceauşescu „revine” în prim-plan. A ...
Ion Țiriac, lovitură năucitoare pentru Gabriela Firea! Rolul lui Emil Boc
CAPITAL
Ion Țiriac, lovitură năucitoare pentr ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.