Alimentatia in cancer si Tumopectin (MCP) – Inovație in medicina naturistă (P)

De , 29 mai, 2018, Medicină alternativă

Pectina citrica modificată, o substanță dovedita stiintific cu efectele ei anti-metastatice : un singur glonț, ținte multiple

În ciuda eforturilor enorme făcute în căutarea unor noi medicamente și tratamente, bolile grave continuă să fie o problemă majoră de sănătate publică. În plus, apariția rezistenței la chimioterapie împiedică adesea remisia completă. Cercetătorii s-au îndreptat astfel către produse naturale, în principal din plante, pentru a eluda rezistența.

Pectina și pectina modificată cu pH sau termic au demonstrat activități chemopreventive și antitumorale împotriva unor afectiuni grave agresive și recurente. Scopul acestei prezentari este de a descrie modul în care pectina și pectina modificată prezintă aceste activități și care sunt posibilele mecanisme de bază.

Eșecul chimioterapiei convenționale de a reduce mortalitatea, precum și efectele secundare grave, fac ca produsele naturale, cum ar fi produsele derivate din pectină, să fie candidați ideali pentru a exercita sinergismul în combinație cu medicamentele convenționale, iar acest lucru o dovedesc specialiștii în medicină naturopată, care se ocupă de realizarea de suplimente alimentare revoluționare, ce au proprietăți benefice asupra organismului uman.

Iar un exemplu în acest sens este, fără doar și poate, un tratament pe bază de pectină citrică modificată, cum este si Tumopectin, care de-a lungul timpului a arătat ce efecte benefice are asupra organismului pe baza studiilor facute la nivel mondial impotriva bolilor necrutatoare. Acum produsul este oficial si in Romania, desi pretul este foarte mare.

Studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au arătat că pectina citrică modificată gen Tumopectin are o mulțime de beneficii asupra organismului. Detoxifiază sângele și ajută la eliminarea metalelor grele și, cel mai important, este eficient în prevenirea si tratarea afectiunilor grave de prostată, colon, pulmonare, de col uterin, ovariene, cerebral dar și a altor forme tumorale.

De asemeni Organizația educațională de “Cancer la sân” a Susanei G. Komen a dovedit prin niște studii că pectina citrică modificată este eficientă în prevenirea și tratarea cancerului la sân, întrucât previne metastazele, adică dezvoltarea acestei boli necrutatoare la alte organe.

CAUZA PRINCIPALA IN APARITIA BOLILOR GRAVE DE ORICE TIP SI A METASTAZELOR!

Oameni de toate vârstele, adulți și copii, sunt diagnosticați cu fel și fel de afecțiuni grave, iar una dintre principalele cauze a apariției acestora, dar care este de multe ori ignorată, este toxicitatea cu metale grele. Deși multe persoane sunt de părere că dacă nu trăiesc în preajma unei centrale nucleare nu se pot confrunta cu această problemă, că sănătatea lor nu poate fi afectată, adevărul este altul. Conform unor studii de specialitate ce au fost realizate timp de 20 de ani, toți oamenii care trăiesc în prezent, în această societate modernă, în care tehnologia a evoluat foarte mult, au de suferit din cauza toxicității cu metale grele.

Conform oamenilor de știință, în ultima perioadă poluarea industrială a atins cote maxime, iar faptul că în agricultură sunt folosite pesticide în cantități mari și frecvent face ca fiecare dintre noi să fie expus la doze zilnice de metale grele precum aluminiu, arsenic, plumb, mercur, uraniu ori cadmiu. Bolile grave pot fi declansate in organism si prin blocarea multor functii din cauza acestor metale grele.

Din fericire Tumopectin  ajuta la eliminarea cu usurinta metalele grele , formula bazandu-se pe ingredientul cheie de absorbtie a metalelor grele si eliminarea lor din corp. ACEST LUCRU ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANT SI IN STOPAREA METASTAZELOR.

Metastazele, o răspândire a acestei afectiuni necrutatoare de la locul creșterii tumorii primare la organele și țesuturile îndepărtate, care provoacă cea mai mare parte a morbidității și mortalității legate de aceasta afectiune grava, este de departe cea mai mare provocare clinică asociată. În căutarea substanțelor prezente în mod natural care ar putea fi utile în controlul și tratarea metastazelor, pectina citrică modificată (MCP) , o polizaharidă digerabilă complexă, solubilă în apă, obținută din coaja și pulpa citricelor și modificată prin tratamentul cu pH și temperatură ridicată, a apărut si in Romania ca unul dintre cele mai promițătoare medicamente anti-metastatice. De când au apărut primele rapoarte care indică faptul că MCP este capabilă de inhibarea melanomului și metastazarea experimentală a carcinomului de prostata în literatura de specialitate, acest compus bazat pe carbohidrați s-a bucurat de o atenție semnificativă a comunității de cercetare în domeniul bolilor necrutatoare.

De atunci, s-a dovedit că MCP este eficace in vitro sau in vivo, sau ambele, împotriva carcinomului de prostată,colon,mamar,melanomului,mielomului multiplu,și hemangiosarcomului.Așadar, cum afectează această substanță carbohidratată netoxică diseminarea metastatică a diferitelor malignități?

MCP se găsește în β-galactoză și mecanismul principal de acțiune pentru MCP este prin antagonizarea unei proteine de legare a β-galactozidei, galectina-3 (Gal-3).Astfel, pentru a înțelege mai bine modul în care MCP acționează asupra răspândirii bolii metastatice vom urmări celulele neoplazice, pe măsură ce trec prin cascada metastatică și vom discuta modul în care MCP ar putea afecta etapele critice de limitare a vitezei în acest proces prin inhibarea Gal-3 și a interacțiunilor mediate de Gal-3 (mediate de β-galactozidă) .

Ce suplimente conțin pectina citrica modificată?  La noi in tara singurul supliment alimentar care contine această formulă este Tumopectin de la Medicinas.

Aceste informatii le gasiti pe site-ul oficial http://www.tumopectin.ro/ sau la tel. 0723.269.701

Este recomandat si un regim alimentar bolnavilor, iar retetele alimentare ce le puteti urma impreuna cu Tumopectin le veti primi gratuit intr-o carte de 300 de pagini in limba romana de la compania medicala producatoare. Este vorba de cartea Alimentatia Anticancer.

Comenzile se pot face la telefon 0723.269.701 sau pe www.medicinas.ro

Articole similare

Lasa un comentariu