Când s-a văzut pe plajă, a avut un șoc. A realizat că era prea GRASĂ ca să se mai joace cu fetița ei

De , 22 nov., 2017, Stil de viaţă

Această femeie a luat o hotărâre drastică. Christine Carlos a mers în vara anului 2012 la plajă. Greutatea de 102 kilograme de atunci a împiedicat-o să se joace în nisip cu fiica ei. Se simțea rău, mare și letargică. Acela a fost momentul când a realizat că trebuie să slăbească, să se poată bucura de postura de mamă și de tinerețe.

Acea zi a motivat-o să topească 50 de kilograme și să recapete controlul asupra propriei vieți.

Începutul a fost blând, cu mici modificări ale dietei, din care a scos pe rând dulciurile și alimentele procesate.

Meniul ei este:

La micul dejun, ouă fierte și ovăz. La prânz, salată cu sos făcut în casă, din avocado și lămâie, iar seara pește și legume.

O dată pe săptămână își permite o plăcere ”vinovată”. Pentru ea, asta este un hamburger cu cartofi prăjiți.

Pe lângă regimul sănătos, Christine bea apă multă, pentru a-și mai inhiba apetitul. Își ia apă din belșug și lângă pat, pentru a nu fi tentată să trișeze.

Pe lângă restricțiile alimentare, Christine folosește banda de alergat zilnic, timp de 45 de minute, 6 zile pe săptămână.

La început, fiindcă era foarte grasă, nu alerga, doar mergea pe bandă. Cu timpul, s-a obișnuit și acum poate să alerge.

La un an după acea zi decisivă, când a hotărât că alege viața sănătoasă, Christine cântărește cu 50 de kilograme mai puțin și acum și-a fixat alt obiectiv, fiindcă are nevoie de o motivație. Dorește să participe la concursul Miss Bikini.

Pentru a-și remodela trupul, și-a angajat și un instructor personal, ca să o motiveze și să o învețe toate tainele unui corp sculptat, a declarat femeia pentru site-ul Popsugar.

Articole similare

Lasa un comentariu