25 sept., 2013

Care sunt cele mai mari temeri pe care le au bărbaţii în pat

Intimitate

Bărbaţii îşi fac uneori chiar mai multe griji decât femeile atunci când vine vorba de sex. Specialiştii vin să îi liniştească deoarece cele mai multe temeri nu sunt întemeiate.

Mărimea contează

Majoritatea femeilor nu consideră importantă mărimea penisului. Un studiu olandez arată că, dintre femeile care au fost chestionate, doar 1% au declarat că mărimea penisului este “foarte importantă”, alte 20% au catalogat această problemă ca fiind “importantă”. În contrast cu aceste cifre, 22% au declarat că nu contează absolut deloc mărimea penisului, iar 55% susţin că are şi mărimea penisului importanţa ei, însă nu este un criteriu decisiv în alegerea unui partener pentru o relaţie de lungă durată.

Care e mărimea medie a unui penis erect

Iluzia pe care o vând filmele porno este o minciună, arată studiile. Mărimea medie a unui penis erect este între 12,7 cm şi 15,2 cm.

O femeie se simte satisfăcută doar dacă ajunge la orgasm

Orice femeie îşi doreşte să aibă orgasm, cu toate astea însă nu orgasmul este cel mai satisfăcător moment identificat de femei în timpul partidelor de sex. Studiile au arătat că femeile se simt mai mulţumite atunci când sexul este mai pasional, atunci când se simt iubite cu adevărat sau când au parte de un preludiu romantic dar şi erotic în acelaşi timp.

Este mai plăcut fără prezervativ

Studiile au arătat că prezervativul nu diminuează plăcerea pe care ambii parteneri o simt în timpul unei partide de sex. Faptul că prezervativul ar strica plăcerea sexului este doar un mit.

Ejalucarea precoce

Cea mai întâlnită disfuncţie sexuală este ejacularea precoce. Aceasta afectează între 20 şi 30% dintre bărbaţii de toate vârstele. Cu toate astea, mulţi bărbaţi sunt îngrijoraţi degeaba. Cuvântul “prematur” poate fi interpretat subiectiv. Experţii susţin că ejacularea precoce este atunci când se produce după mai puţin de 2-3 minute de la penetrarea vaginală. Media timpului de la prima penetrare până la ejaculare este de 5 minute.

Toţi bărbaţii au probleme erectile la un moment dat din viaţa lor

Un studiu realizat în 1994 arăta că 52% dintre bărbaţi au probleme cu erecţia. Cel mai des întâlnite cazuri sunt la bărbaţii cu vârste de peste 40 de ani. Aceste situaţii ţin de starea generală de sănătate, problemele de circulaţie care pot apărea, bolile de inimă sau diabetul. Alte cauze pot fi de ordin emoţional, cum ar fi depresiile sau nervozitatea.

Articole similare

Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚA cu minimum 5 ani!
AnimalZoo
Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚ ...
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: “Trei ani am fost căsătoriți…”
EVZMonden
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe ...
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziunii românești REVINE ÎN PRIM-PLAN. News alert în media.
EVZ
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziuni ...
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță PROTESTE MASIVE!
CAPITAL
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță ...

Comentarii

  • pana la ce varsta au femeile orgasm,sau difera blondele de brunet,spun unii asta!?

  • pana la ce varsta au femeile orgasm?

  • pana cand pot avea si amant…ca de..in casnicie se uzeaza erotismul..Masculul vrea mancare..haine curate..etc..nu vor miros de ceapa or bulion pe sortul nevestei..dar sex face si el cu secretara..amanta..vecina..etc…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.