12 iun., 2018

Caz INCREDIBIL de DEPENDENȚĂ în Marea Britanie! Cum a ajuns un adolescent din pricina jocurilor video. Mama lui: ”El nu mai există decât online”

Stil de viaţă

Un adolescent britanic de 15 ani este pe punctul de a deveni primul caz de dependenţă de jocuri video, recunoscut oficial ca atare de către sistemul de sănătate din Regat.

Băiatul, altădată pasionat de sport şi cu note foarte bune, este atât de captivat de lumea virtuală încât nu mai vrea să iasă din casă, a avut momente în care nici nu mai voia să mănânce şi de un an nu mai merge la şcoală. Mama sa încearcă de trei ani să obţină ajutorul autorităţilor, prin stabilirea unui diagnostic medical oficial pentru acest tip de dependenţă. Acum are şanse, pentru că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a clasificat oficial anul acesta jocurile video pe internet drept afecţiune mintală, potrivit digi24.ro.

Kendal Parmar, mama băiatului: Singura lui viaţă este acum aceea online. Dincolo de asta nu mai e nimic în viaţa lui, nu mai are prieteni. Şi era atât de popular la şcoală, nu avea nicio problemă, îi plăcea să aibă oameni în preajma sa, acum nu mai are niciun prieten. Totul s-a redus la versiunea sa online, nu mai există şi o versiune offline.

Articole similare

Familia “vânătorului de crocodili” a dat VESTEA cea mare. Fanii sunt în EXTAZ
AnimalZoo
Familia “vânătorului de crocodili” ...
Acum s-a aflat! A iesit la iveala ADEVARUL despre POVESTEA de DRAGOSTE dintre Ionut Dolanescu si Ionela Prodan
EVZMonden
Acum s-a aflat! A iesit la iveala ADEVAR ...
Permis auto. MAREA SCHIMBARE pe care trebuie s-o ştie şoferii din România. News alert.
EVZ
Permis auto. MAREA SCHIMBARE pe care tre ...
Țara în care sunt peste UN MILION DE ROMÂNI sfidează Europa: "Nu ne întoarcem înapoi"
CAPITAL
Țara în care sunt peste UN MILION DE R ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.