Caz șocant pe Litoral! Părinții la plajă, bebelușul încuiat în mașină, pe o căldură toropitoare. Scuza incredibilă a părinților

De , 7 aug., 2018, Ştiri

Nu este primul caz de acest gen, în pofida avertismentelor repetate ale medicilor de a nu lăsa în mașină copii sau animale. Interiorul autoturismului se încinge imediat, căldura atingând cel puțin 60 de grade.

Mai mult, un copil intră în panică atunci când părinții nu sunt lângă el. Un reportaj Antena 3 a prezentat cum o familie din Suceava și-a lăsat fetița în vârstă de doar 1 an în mașină, timp în care ei s-au dus … la plajă!

Copilul ar fi așteptat mai bine de o oră ca părinții să binevoiască a se întoarce, dacă oamenii nu ar fi chemat poliția.

Pentru cei doi se va deschide o anchetă socială la Protecția Copilului din Suceava, întrucât explicația adulților a fost cel puțin halucinantă: ”Nu am vrut să o trezim.”

Medicii reamintesc pericolul imens în care se află orice ființă încuiată vara în mașină: supraîncălzire, șocuri, deshidratare, panică, șoc termic, pierderi de lichide prin evaporarea cutanată sau prin respirație.

Lasa un comentariu