Ce s-a ales de fostul șofer al Monicăi Columbeanu

De , 13 dec., 2017, Stil de viaţă

Voicu Pânzar, cunoscut publicului ca șoferul Ricky, nu duce o viață ca-n filme, așa cum ar crede unii, de când s-a căsătorit cu fiica unui afacerist bogat din Turda.

Toată lumea s-a gândt că a dat norocul peste Voicu Pânzar, când a lăsat baltă lumea mondenă și s-a căsătorit cu fiica unui afacerist foarte bogat din Turda. La scurt timp a făcut un copil cu Cristina, soția lui, iar toate semnele indicau o viață plină de lapte și miere, ținând cont în ce familie intraseră.

Nu a fost chiar așa. Socrul lui, care a muncit pe brânci ca să-și ridice o afacere în domeniul construcțiilor a pus piciorul în prag și a lăsat să se înțeleagă că toată lumea trebuie să pună osul la treabă. Așa că Voicu Pânzar, odinioară manechin la București pentru Cătălin Botezatu și șofer de ocazii pentru Monica Gabor, a fost nevoit să o ia de la zero. Surse ale ziarului Click! au mărturisit că acesta s-ar fi angajat în cadrul CFR Cluj, asta deși ar fi avut posibilitatea să colaboreze cu socrul său. Citiți continuarea pe click.ro.

Articole similare

Lasa un comentariu