Ce face Jennifer Lopez de nu îmbătrânește deloc. Vedeta a dezvăluit că se abține de la un singur lucru

De , 9 ian., 2019, Stil de viaţă

Jennifer Lopez a descoperit, cu siguranță, secretul longevității. Are 49 de ani, dar nu-i dai mai mult de 26. Secretul tinereții lui Jennifer Lopez? Vedeta spune că nu bea niciodată alcool și ăsta e motivul pentru care nu are riduri și pielea fermă și corpul tonifiat.

“Consumul de alcool este una dintre cauzele principale ale rozaceei și face ca pielea să fie dehidratată, roșie și înflamată, deoarece alcoolul duce la dilatarea vaselor de sânge”, a explicat Jennifer.

jlo

Pe termen lung, alcoolul distruge pielea din cauza deshidratării. Hidratarea este secretul menținerii pielii sănătoase. Când pielea este deshidrată apar ridurile.

Dacă nu te poți abține, totuși de la alcool, evită băuturile care conțin zahăr, precum cocktailurile și limitează-te doar la câteva guri de alcool.

Articole similare

Comentarii

 • Ati uitat SEXUL !
  Jennifer nu se priveaza, din contra !

  Si, bine FACE …
  Toate fiintele umane ar trebui sa stie cum se face sex, ca sa te bucuri de viata complet, sa faci sex intens si fara boli sexuale .
  Majoritatea confunda sexul cu prostiile din „Totul despre Sex”.

  Ma intreb : cata prostie sincera, genuina este in narozeniile din presa de tabloid despre sex si intentie de batjocura de populatiune si de impingere subtiola in starea de sclav …