Ce spune forma unghiilor sau manichiura unei femei despre caracterul ei

De , 5 oct., 2014, Ştiri

Unii dintre cei mai excentrici sociologi, care si-au dedicat majoritatea timpului sa studieze caracterul feminin, au ajuns la concluzia ca pot trage anumite concluzii despre o femeie in functie de forma unghiilor acesteia sau de manichiura preferata.

In acest sens, au fost identificate cinci tipuri de forme de unghii sau de manichiuri preferate de majoritatea femeilor, care ascund trasaturi concrete ale caracterului acestora.

Cele cinci forme de unghii in baza carora au fost trase concluziile legate de caratcterul unei femei sunt: unghile lungi cu varful ascutit, unghiile scurte taiate la baza buricelor degetelor, unghiile medii cu varful patrat, unghiile cu varful rotunjit si unghiile perfect ovale.

Unghiile lungi cu varful ascutit

Femeile care prefera sa poarte unghii lungi cu varful ascutit se considera foarte sexy, iubesc provocarile si isi doresc sa fie mereu in ton cu moda. Au personalitati puternice si nu le place deloc sa piarda vreo disputa, de orice fel ar fi ea. Uneori, daca este necesar, sunt infidele pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Unghiile scurte, taiate la baza buricelor degetelor

Aceste femei iubesc lucrurile dragute. Sunt foarte fragile, foarte sensibile si sunt constiente de faptul ca daca doresc sa obtina ceva in viata au de lucru. Nu desconsidera persoanele din jur, isi doresc mereu sa-i jute pe cei la nevoie si le place sa se dedice vietii de familie in totalitate. Au un caracter amoros puternic si uneori pot deveni posesive. Nu sunt infidele.

Unghiile medii, cu varful patrat

Aceste femei sunt destul de egoiste, egocentriste si nu pun suflet in mai nimic din ceea ce fac. Sunt interesate, in mare parte, doar de propria persoana si desconsidera barbatii aproape in totalitate. Cu toate acestea, daca ajung sa se indragosteasca, sunt, paradoxal, cele mai fidele. Incearca in acest caz sa cladeasca foarte multe alaturi de barbatul pe care il au langa ele.

 

Citeste continuarea pe lyla.ro

Articole similare

Lasa un comentariu