21 iun., 2018

Cea mai bună poziție în INTIMITATE pentru cei care suferă de DURERI de spate

Intimitate

Oamenii de știință au dezvăluit care sunt cele mai bune moduri în care pot avea contact intim bărbații care se confruntă cu dureri de spate.

Este o problemă din ce în ce mai întâlnită, datorată statului excesiv pe scaun. Dar durerile de spate nu trebuie să dicteze și viața intimă. Așadar, cercetătorii preocupați de această problemă au venit în întâmpinarea bărbaților care nu stau tocmai bine cu sănătatea spatelui.

Surprinzător, dar poziția ”linguriță” (femeia stă lungită, pe o parte, cu spatele la partenerul său) nu e cea mai indicată, ci ”doggy-style” (femeia stă în genunchi sprijinundu-se pe coate, iar bărbatul în spatele ei).

Cercetătorii de la Universitatea Waterloo din Ontario, Canada au studiat mișcările coloanei vertebrale în timpul unei partide de sex.

Cercetătorii au analizat cinci poziții de sex de la 10 cupluri și au descoperit ce tehnici sexuale declanșează durerea. Spre exemplu, în cazul unora, statul jos prea mult timp înrăutățește durerea, așa că ”lingurița” ar trebui înlocuită cu ”doggy-style”.

Descoperirile au fost publicate în jurnalul Spine.

Natalie Sidorkewicz, conducătoarea studiului a spus: ”Înainte, medicii recomandau poziția ”linguriță” tuturor. Însă, am descoperit că pozițiile sexuale recomandate pentru o anumită durere de spate nu se potrivesc și pentru alte tipuri de dureri”.

De asemenea, și poziția femeii deasupra bărbatului este binevenită, dar o condiție de bază este ca bărbatul cu durere de spate să stea întins pe o suprafață solidă și tare. Astfel, își va ține spatele în siguranță, dar se va bucura de o priveliște încântătoare.

Articole similare

Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎNGHEŢAT în timpul spectacolului
AnimalZoo
Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎN ...
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un actor foarte cunoscut! „Ești un dobitoc…”
EVZMonden
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un acto ...
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie.
EVZ
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit s ...
Hotărârea mult așteptată în privința legii care lasă pușcăriașii acasă
CAPITAL
Hotărârea mult așteptată în privin ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.