Cea mai eficienta dieta! Slabeste zeci de kilograme cu dieta de trei ore

De , 29 mart., 2016, Stil de viaţă

Dieta de doar trei ore a fost inventata de unul dintre cei mai antrenori de fitness din lume, Jorge Cruise. El si-a dat seama ca pantru a scapa in mod sanatos si natural de greutate, este nevoie ca metabolismul persoanei care doreste sa slabeasca trebuie sa fie stimulat.

Astfel, corpul uman reuseste sa elimine substantele de care nu are nevoie si pe cele nocive mult mai des, ceea ce inseamna ca depunerile adipoase scad.

Dieta de trei ore presupune o stimulare a metabolismului cu ajutorul mancatului. Tocmai de aceea este agreata de foarte multa lume iar rezultatele sunt de-a dreptus surprinzatoare, unele persoane reusind sa slabeasca peste 40 de kilograme in cateva luni.

In principiu, dieta de trei ore presupune ca persoana care doreste sa slabeasca sa manance la un interval de trei ore. Astfel, organismul este obligat sa proceseze mancarea rapid, arderile se intensifica si astfel cantitatea grasimii corporale scade. Exista cateva reguli de urmat insa, pentru ca aceasta dieta sa functioneza:

Micul dejun trebuie luat la maxim o ora dupa ce v-ati trezit.

Continuarea pe lyla.ro. 

Articole similare

Lasa un comentariu