Uită de Viagra! Acest ceai crește potența bărbaților fără să aibă efecte secundare

De , 30 aug., 2019, Intimitate

Ceaiul de ghimbir este unul dintre cele mai bune stimulente sexuale. El se poate dovedi un bun adjuvant in tratarea disfunctiilor erectile, creste apetitul sexual, ofera vigoare si previne ejacularea prematura.
De altfel, ghimbirul este utilizat ca ingredient principal in compozitia unor pilule realizate pentru imbunatatirea performantelor sexuale.
Taie cateva felii subtiri de radacina sau da-o pe razatoare, apoi adaug-o la o cana de apa in clocot. Las-o la fiert timp de un minut, dupa care asteapta se se infuzeze in jur de 15-20 de minute. Strecoara si adauga miere si lamaie. Vei obtine un lichid cu o aroma si un gust intense. Insa cel mai important este ca viata ta sexuala va atinge cote inalte de acum incolo.

Articole similare

Comentarii

  • hhxsh;

  • Potenta unui barbat depinde de starea generala de sanatate a acestuia. Daca e sanatos atunci si potenta o sa fie buna.

  • http://www.tianlicip.blogspot.ro – totul despre potenta

  • Draga d. le Denis, de unde stare buna de sănătate când 99.99% din fructele și legumele de pe piata au lipsa, 99.99% din vitamine. Deci draga Denis iaca alimentele noastre nu prea mai au savuare și de aici problemele de sănătate. Ai vreo vreo alta idee cum ne putem îmbunătății imunitatea?