21 apr., 2018

Cele mai compatibile ZODII. Dacă se întâlnesc, nimeni nu-i mai poate despărți

Horoscop

Relaţiile strânse, legăturile puternice se clădesc cu dragoste, empatie şi dăruire. Cu înţelegere şi toleranţă. Dacă nu reuşiţi să vă faceţi înţeles de partener, poate e momentul să cereţi stelelor ajutor.

Zodia este un element foarte important într-o relaţie şi poţi afla lucruri foarte importante despre partenerul tău, doar afându-i zodia.

Există 6 perechi de zodii care fac echipă fantastică, totul curge natural, iar legătura lor este profundă. Sunt cele mai bune cupluri ale zodiacului, dacă se găsesc, fac o pereche de zile mari. Care sunt acestea:

GEMENI şi VĂRSĂTOR

Cei doi trăiesc viaţa la intensitate maximă, au personalităţi explozive şi o mare poftă de viaţă. Pentru ei, totul este o provocare şi se completează reciproc de minune. Geamănul este mai împrăștiat, iar Vărsătorul rigid și organizat.

BALANȚĂ și RAC

Este un cuplu ideal, sunt aproape suflete pereche. Amândoi sunt dependenți de afecțiune și dragoste. Balanța atrage afecțiunea tuturor, ca un magnet, iar Racul s-a născut afectuos. Două semne sufletiste, caută să îi mulțumească pe ceilalți, transmit emoții, asigură o comunicare solidă și își dezvăluie legături emoționale profunde, care le întăresc relația.

BALANȚA și SCORPIONUL

Se împrietenesc instantaneu, dar dacă e vorba de relație sentimentală, își dau timp să se aprindă flacăra. Iar flacăra devine din ce în ce mai intensă, datorită unei compatibilități excelente între cele două semne. Ambii sunt pasionați și pasionali. Scorpionul e așa nativ, pe când Balanței îi place să fie muză și adorată.

FECIOARA și TAURUL

Sunt doi parteneri foarte compatibili. Au aceleași viziuni despre viață și sunt buni parteneri de carieră. Ambii își urmează scopurile și sunt cei mai buni prieteni. Taurii sunt foarte ambițioși, în timp ce Fecioarele sunt bine ancorate în realitate.

SĂGETĂTORUL și BERBECUL

Ambii s-au născut cu aventura în sânge, le plac lucrurile care îi stârnesc și detestă mototonia. Sunt inovativi și ingenioși, nu se tem niciodată să iasă din zona de confort. Sunt cunoscuți pentru inteligența lor și curiozitatea nativă. Împreună fac un cuplu pasional și puternic, dar uneori intră în conflict, fiindcă fiecare are senzația ”că știe mai bine”.

RACUL și PEȘTII

Sunt amândoi empatici, sensibili și inteligența lor emoțională îi scoate adesea din bucluc. Preferă să discute mereu deschis, nu să se închidă în ei. Deși dau senzația că sunt exagerat de sensibili, sunt foarte puternici, când e vorba de a lupta pentru ceva. Fac un cuplu foarte compatibil, solid, rezistent, împreună pot înfrunta orice.

Articole similare

Incident ȘOCANT relatat pe o rețea de socializare: ”un individ mi-a călcat câinele cu maşină… pentru că aşa a vrut el”
AnimalZoo
Incident ȘOCANT relatat pe o rețea de ...
Gestul făcut de Bittman i-a ȘOCAT PE TOȚI. Uite cum explică artistul valul de critici și insulte aduse
EVZMonden
Gestul făcut de Bittman i-a ȘOCAT PE T ...
BĂTAIE CU PUMNALE la un LICEU din CAPITALĂ! Mai mulți elevi au fost RĂNIȚI. O VICTIMĂ este ÎN STARE GRAVĂ, la spital.
EVZ
BĂTAIE CU PUMNALE la un LICEU din CAPIT ...
Incredibil: Câți bani a primit Dan Bittman după evenimentul din Sectorul 5? Mii de euro i-au intrat în buzunare
CAPITAL
Incredibil: Câți bani a primit Dan Bit ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.