4 sept., 2013

Cele mai eficiente remedii din natură împotriva cancerului

Medicină alternativă, Sănătate de la A la Z

În lupta împotriva cancerului natura joacă un rol important. Taxol, o substanţă folosită în chimioterapie de exemplu provine din arborele de tisă din Pacific. Kerstina, o altă substanţă care luptă împotriva cancerului este extrasă din ciuperca maitake. Şi vinblastina, unul dintre cele mai folosite medicamente în tratarea cancerului pulmonar, de sân sau al sistemului limfatic provine din brebenocul de Madagascar.

Printre cele mai eficiente remedii împotriva cancerului se numără Graviola (Annona muricata) şi Gheara pisicii (Uncaria tomentosa). Ambele provin din pădurea amazoniană şi au fost îndelung testate cu succes.

Graviola este un copac tropical ale cărui fructe conţin seminţe cu proprietăţi anticancerigene.

Unul dintre compuşii din aceste seminţe denumit acetogenins s-a demonstrat a fi foarte eficient împotriva mai multor forme de celule canceroase fără să afecteze şi celulele sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că celulele canceroase conţin enzime unice, iar acetogenins distruge doar acele enzime. Majoritatea studiilor despre proprietăţie canticancerigene ale graviolei au fost realizate la Universitatea Purdue din Indiana.

O altă plantă cu efecte anticancerigene este gheara pisicii, denumirea populara atribuită unei liane peruane, datorită tulpinei care este acoperită cu”mici gheare”, cu ajutorul cărora planta se agaţă şi urcă pe trunchiurile copacilor.

Gheara pisicii

Gheara pisicii conţine un grup de substanţe anticancerigene numite alcaloizi oxindol pentaciclici. În Austria gheara pisicii a fost deja aprobată ca terapie adjuvantă în special în cancerul de sân.

Alcaloizii oxindol pentaciclici previn dezvoltarea celulelor canceroase de la nivelul sânilor şi ajută la repararea ADN-ului celular. În plus, atunci când este folosită împreună cu alte medicamente împotriva cancerului, gheara pisicii reduce efectele secundare ale chimioterpiei precum ameţeala, pierderea părului, pierderea în greutate.

Gheara pisicii se găseşte şi la magazinele de produse naturiste din România, sub diferite forme.

Articole similare

Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎNGHEŢAT în timpul spectacolului
AnimalZoo
Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎN ...
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un actor foarte cunoscut! „Ești un dobitoc…”
EVZMonden
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un acto ...
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie.
EVZ
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit s ...
Hotărârea mult așteptată în privința legii care lasă pușcăriașii acasă
CAPITAL
Hotărârea mult așteptată în privin ...

Comentarii

  • Fratilor,atunci cum sta treaba cand vine vorba de miliardari care isi dau duhul din cauza cancerului?de ce nu platesc sa li se aduca miraculoasele plante?Mai lasati vrajeala,nu ne mai aburiti ca sa deschidem pagini si iar pagini.Concret si la obiect…fapte nu vorbe.cate exemple de tratamente se dau pe net si nimic concret….si daca ar fi tot nu s-ar putea achizitiona un tratament pe motiv ca marile concerne farmaceutice si/sau marii producatori de medicamente,platesc sume uriase pentru a nu scoate la iveala vreun tratament,ce sa mai vorbim,anii sunt la putere.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.