19 apr., 2017

Cinci trucuri pentru bărbați ca să reziste mai mult în pat

Intimitate

Harry Fisch, autorul cărţii The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups, spune că aproximativ 45% dintre bărbaţi suferă de ejaculare prematură, terminând partida de sex după doar cel mult 2 minute, în timp ce durata normală, medie, este de peste 7 minute.

Chiar dacă situaţia pare să fie destul de gravă, orice performanţă poate fi îmbunătăţită, inclusiv cea sexuală, spune Fisch. El spune că există secrete care îi pot ajuta pe bărbaţi la acest capitol, lucruri foarte puţin cunoscute până acum.

1. Bărbaţii care au burta mai mare, deşi poate sunt mai puţin atrăgători, sunt de obicei amanţi mai buni. Un studiu realizat în anul 2010 şi publicat în The Journal of Sexual Medicine arată că “burtoşii” rezistă în medie peste 7 minute, în timp ce bărbaţii mai supli doar 2 minute. Există o explicaţie ştiinţifică: o cantitate mare de grăsime pe abdomen înseamnă o cantitate mai mare de estradiol în organism, un hormon sexual feminin, care inhibă orgasmul.

2. Circumcizia făcută la vârstă adultă poate ajuta la prelungirea duratei actului sexual. Un studiu realizat în anul 2004 şi publicat în revista Adult Urology prezintă acest aspect ca un efect secundar al circumciziei la maturitate. Coordonatorul studiului, Temucin Senkul, de la GATA Haydarpasa Training Hospital din Istanbul, crede că circumcizia duce la scăderea sensibilităţii penisului.

3. Exerciţiile pelviene, recomandate de obicei femeilor care au incontinenţă urinară, pot fi de folos şi bărbaţilor care suferă de ejaculare prematură. În cadrul unui studiu, mai mulţi bărbaţi care aveau această problemă au încercat exerciţiile pelviene timp de 12 săptămâni. Din cei 40 de voluntari, 33 au reuşit să-şi îmbunătăţească performanţele şi să-şi recâştige şi încrederea în ei. De la 31 de secunde, ei au ajuns să reziste 146 de secunde, deci de 4 ori mai mult.

4. Dieta vegetariană este foarte bună. Vegetarieni sunt de două ori mai rezistenţi comparativ cu carnivorii. Studiile au demonstrat o rezistenţă mai mare la efortul fizic, pentru că ei au o dietă mai bogată în minerale, de exemplu în potasiu, care oferă un plus de energie.

5.  Viagra. Pastila este bună nu doar pentru a trata impotenţa, ci şi pentru ejacularea precoce, după cum a demonstrat un studiu realizat în anul 2012 şi publicat în The Journal of Sexual Medicine.

Articole similare

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE
AnimalZoo
Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului ...
Medicii au  dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: “Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
EVZMonden
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai B ...
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂNII. ALERTĂ NAȚIONALĂ.
EVZ
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂN ...
Suma uriașă pe care o plătește Udrea pentru a scăpa de închisoare
CAPITAL
Suma uriașă pe care o plătește Udrea ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.