3 iul., 2018

Cele mai ciudate lucruri care ți se pot întâmpla după ORGASM. Somnul ”de după” brusc al bărbaților are o justificare

Intimitate

Pentru majoritatea oamenilor, orgasmul este plăcerea supremă, un lucru dorit și savurat. Pentru unii însă, marele O poate avea efecte secundare neașteptate, cum ar fi: halucinații, crize de plâns, strănut, iar unii au experimentat o senzație cel puțin ciudată, au simțit orgasmul… în talpă! Unele femei au mărturisit că, după orgasm, au simțit că zboară, la propriu!

Acestea și multe alte simptome bizare au fost semnalate în materialele de specialitate, la capitolul pe care specialiștii îl numesc fenomen periorgasmic.

Un raport din ”Sexual Medicine Reviews” descrie orgasmul ”ca o senzație intensă în tot corpul, puls accelerat, tensiune mărită, îmbujorare și respirație sacadată.”

La nivel pshihologic, apar sentimentele de dragoste, fericire și relaxare. Autorii raportului au concluzionat: ”Răspunsul sexual al oamenilor este complex și diferit. Dorim să atragem atenția terapeuților să nu se alarmeze, dacă aud de simptome ciudate după orgasm. Acestea sunt cele mai întâlnite, potrivit dailymail.co.uk.

Plânsul. Se pare că este cea mai frecventă reacție și se pare că apare cel mai des în cuplurile stabile.

Halucinații. Unele femei au povestit că au fost conduse pe alt tărâm, la propriu, de către partenerul lor. Într-un studiu efectuat pe 50 de femei din Turcia, în 2011, 70% spuneau că au simțit că zboară, în timpul sexului.

Un sfert dintre cei intervievați au spus că după sex au avut sentimentul de deja vu, ca și cum acea partidă se mai întâmplase cândva, exact la fel.

Strănutul. Specialiștii spun că în timpul climaxului, sunt activați diverși nervi, care pot cauza și strănut. Există un caz celebru al unui bărbat de 59 de ani, care după orgasm, a dezvoltat o rinită cronică timp de 10 ani!

Stare de rău. Este mai întâlnită la bărbați, după ce au ejaculat. Ei se confruntă cu oboseală severă, cu febră chiar și o stare de rău, ca atunci când au gripă. Unii pot adormi instant! Simptomele acestea apar imediat și pot dura de la 4 la 7 zile, spune raportul.

Oamenii de știință spun că organismul poate considera proteinele din spermă drept invadatori și atunci activează brusc sistemul imunitar, pentru a lupta cu agenții străini.

Orgasmul mai poate declanșa convulsii, dureri și migrene. Desigur, aceste efecte secundare nu apar la toți, marele O rămâne o plăcere pentru marea majoritate a oamenilor.

Articole similare

Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎNGHEŢAT în timpul spectacolului
AnimalZoo
Scene de GROAZĂ la CIRC. Publicul a ÎN ...
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un actor foarte cunoscut! „Ești un dobitoc…”
EVZMonden
SCANDAL URIAȘ provocat la TV de un acto ...
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie.
EVZ
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit s ...
Hotărârea mult așteptată în privința legii care lasă pușcăriașii acasă
CAPITAL
Hotărârea mult așteptată în privin ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.