Cum a slăbit acest bărbat 110 kilograme fără nicio dietă

Stil de viaţă

Un bărbat a reușit o performanță incredibilă, demnă de Cartea Recordurilor. În numai doi ani, a reușit să scape de 110 kilograme!

Cum a fost posibilă uluitoarea transformare? Probabil că v-ați gândi la un regim strict, sport sau chiar măsuri extreme, cum ar fi operația de micșorare a stomacului. Ei bine, nu.

Cu atât mai spectaculos este că acest om a slăbit fără o dietă strictă. Având cunoștințe de biochimie, tânărul a studiat cum reacționează hormonii, enzimele, neurotransmițătorii, astfel încât să-l facă să se îngrașe, scrie girly.ro.

A învățat că pierderea în greutate nu este despre numărat calorii, ci despre crearea unui mediu propice hormonal, care să ducă la slăbire.

Pașii pe care i-a urmat:

Nu a mai ținut dietă și a început să-și hrăneasca organismul – A introdus acizii grași omega-3, alimentele bio și proteinele de bună calitate. Dacă își dorea bomboane, chipsuri sau pizza, le mânca imediat. Într-un final, n-a mai poftit la semipreparate, iar organismul lui a început să-și dorească mai multe alimente sănătoase.

Și-a vindecat digestia – A descoperit că unul dintre motivele pentru care se îngrășa era digestia proastă, organismul său neputând să extragă nutrienții din alimente. A început să consume multe alimente fermentate si probiotice.

A început să-și vindece apneea – Apneea creează în organism un mediu hormonal care favorizează îngrășarea.

A început să folosească tehnici pentru a reduce stresul – Stresul crește nivelul de cortizol din organism. Acesta, alături de hormonii inflamatorii, duc la pofte constante. Bărbatul a început să mediteze în fiecare dimineață.

A rezolvat problemele emoționale – A început să urmeze ședințe de conștientizare, care l-au ajutat să își rezolve traumele din trecut. În plus, aceste practici l-au ajutat și să-și accepte procesul de slăbire.

Și-a detoxifiat organismul – Ultimele 20 de kilograme le-a pierdut cu ajutorul lichidelor alcaline, precum apă cu zeamă de lămâie sau oțet de mere, sucuri verzi, multe salate si muguri.

Articole similare

Prietenia adevărată dintre un dragon și o pisică nu ține cont de nimic. Ele au ÎNDUIOȘAT toată lumea
AnimalZoo
Prietenia adevărată dintre un dragon ...
Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. CRBL, Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Am dormit de foame…”
EVZMonden
Toți îl admiră, însă puțini știu ...
ATENȚIE! O nouă ÎNŞELĂTORIE pe WhatsApp. VIRUSUL care îți poate bloca telefonul.
EVZ
ATENȚIE! O nouă ÎNŞELĂTORIE pe What ...
Dezastru total pentru Kalus Iohannis! Nu va mai fi președinte: pe cine va susține echipa care l-a făcut președinte mandatul trecut! Lovitura va fi năucitoare (SURSE)
CAPITAL
Dezastru total pentru Kalus Iohannis! Nu ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.