Cum a slăbit acest bărbat 110 kilograme fără nicio dietă

Stil de viaţă

Un bărbat a reușit o performanță incredibilă, demnă de Cartea Recordurilor. În numai doi ani, a reușit să scape de 110 kilograme!

Cum a fost posibilă uluitoarea transformare? Probabil că v-ați gândi la un regim strict, sport sau chiar măsuri extreme, cum ar fi operația de micșorare a stomacului. Ei bine, nu.

Cu atât mai spectaculos este că acest om a slăbit fără o dietă strictă. Având cunoștințe de biochimie, tânărul a studiat cum reacționează hormonii, enzimele, neurotransmițătorii, astfel încât să-l facă să se îngrașe, scrie girly.ro.

A învățat că pierderea în greutate nu este despre numărat calorii, ci despre crearea unui mediu propice hormonal, care să ducă la slăbire.

Pașii pe care i-a urmat:

Nu a mai ținut dietă și a început să-și hrăneasca organismul – A introdus acizii grași omega-3, alimentele bio și proteinele de bună calitate. Dacă își dorea bomboane, chipsuri sau pizza, le mânca imediat. Într-un final, n-a mai poftit la semipreparate, iar organismul lui a început să-și dorească mai multe alimente sănătoase.

Și-a vindecat digestia – A descoperit că unul dintre motivele pentru care se îngrășa era digestia proastă, organismul său neputând să extragă nutrienții din alimente. A început să consume multe alimente fermentate si probiotice.

A început să-și vindece apneea – Apneea creează în organism un mediu hormonal care favorizează îngrășarea.

A început să folosească tehnici pentru a reduce stresul – Stresul crește nivelul de cortizol din organism. Acesta, alături de hormonii inflamatorii, duc la pofte constante. Bărbatul a început să mediteze în fiecare dimineață.

A rezolvat problemele emoționale – A început să urmeze ședințe de conștientizare, care l-au ajutat să își rezolve traumele din trecut. În plus, aceste practici l-au ajutat și să-și accepte procesul de slăbire.

Și-a detoxifiat organismul – Ultimele 20 de kilograme le-a pierdut cu ajutorul lichidelor alcaline, precum apă cu zeamă de lămâie sau oțet de mere, sucuri verzi, multe salate si muguri.

Articole similare

Un VIDEO ce defineste dragostea și loialitatea. O poveste care te va impresiona până la lacrimi. Vezi de ce
AnimalZoo
Un VIDEO ce defineste dragostea și loia ...
Declarația Marianei Moculescu a surprins pe toată lumea: „Moșul ăsta mi-a mâncat…”
EVZMonden
Declarația Marianei Moculescu a surprin ...
RĂZBOI TOTAL la graniță! TRUPELE MILITARE, mobilizate. România și NATO au reacționat IMEDIAT.
EVZ
RĂZBOI TOTAL la graniță! TRUPELE MILI ...
Lovitură pentru cei care au mașini second hand! Au fost interzise
CAPITAL
Lovitură pentru cei care au mașini sec ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.