Cum îți poți da seama de la prima vedere dacă un bărbat e bun la pat. O trăsătură fizică îl dă de gol

De , 19 oct., 2019, Intimitate

Cum îți poți da seama de la prima vedere dacă un bărbat e bun la pat. Dacă vrei să știi cum se descurcă un bărbat în pat, tot ce trebuie să faci este să te uiți la gâtul lui.

Un studiu recent realizat de cercetătorii turci a concluzionat că bărbaţii care au gâturile groase au un risc crescut de a dezvolta disfuncţii erectile, comparativ cu bărbaţii care au gâturile subţiri.

„Circumferinţa gâtului ar putea fi o nouă componentă a sindromului metabolic manifestat în cazul disfuncţiei erectile. Noi am sugerat că o circumferinţă a gâtului de peste 35 de centimetri poate prezice disfuncţia erectilă în pacienţii care suferă de sindromul metabolic”, au relatat autorii studiului.

Sindromul metabolic se referă la o combinaţie de mai multe tulburări care, atunci când apar împreună, cresc riscul de dezvoltare a bolilor cardiovasculare şi a diabetului.

Potrivit specialiştilor de la Mayo Clinic, bărbaţii care suferă de disfuncţie erectilă nu sunt capabili să aibă erecţie în timpul actului sexual. Disfuncţia erectilă poate fi cauzată de diferiţi factori biologici sau psihologici printre care se numără şi obezitatea, lipsa de exerciţii fizice, fumatul, consumul de alcool sau de droguri şi stresul. De asemenea, ea este cea mai comună problemă sexuală identificată în rândul bărbaţilor.

Oamenii de ştiinţă de la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health au constatat că mai bine de 18 milioane de bărbaţi din SUA, cu vârsta peste 20 de ani, sunt afectaţi de disfuncţia erectilă. Pe de altă parte, se pare că activitatea fizică ridicată şi abordarea unor măsuri de prevenire a bolilor cardiovasculare şi a diabetului sunt asociate cu un declin al cazurilor diagnosticate cu disfuncţie erectilă.

„Medicii ar trebui să abordeze o tactică mai agresivă în ceea ce priveşte monitorizarea pacienţilor de vârstă mijlocie şi chiar şi mai învârstă care suferă de diabet sau hipertensiune. Asocierea dintre disfuncţia erectilă şi riscul de apariţie a diabetului şi a bolilor cardiovasculare i-ar putea motiva pe bărbaţi să îşi schimbe dieta şi stilul de viaţă”, a explicat dr. Elizabeth Selvin de la Bloomberg School of Public Health’s Department of Epidemiology.

În noul studiu, oamenii de ştiinţă de la University School of Medicine din Ankara, au monitorizat 90 de persoane cu vârste între 40 şi 60 de ani şi au concluzionat că bărbaţii care au o circumferinţă a gâtului mai mare de 35 centimetri au mai multe şanse de a suferi de disfuncţie erectilă, comparativ cu restul bărbaţilor din studiu.

„Este un studiu foarte interesant. Circumferinţa crescută a gâtului este asociată şi cu apneea de somn, care la rândul său este asociată cu un apetit sexual scăzut”, a declarat şi dr. David Goldmeier de la St. Mary’s Hospital din Paddington.

În prezent există mai multe studii care au găsit o legătură între apneea de somn şi un libidoul scăzut în rândul femeilor sau disfuncţii erectile în cazul bărbaţilor. Rezultatele unui studiu din 2009 au indicat că 70% dintre bărbaţii care au fost trataţi pentru apneea de somn au fost trataţi şi pentru disfuncţia erectilă. Oamenii de ştiinţă au asociat acest declin al activităţii sexuale cu o fluctuaţie a hormonilor sexuali cauzată de problemele de somn

Articole similare

Comentarii

 • ,,bărbaţii care suferă de disfuncţie erectilă nu sunt capabili să aibă erecţie în timpul actului sexual.”
  Genial, e o descoperire care merita premiul Nobel!!!! Ha ha ha!

 • Radu Beligan , e perfect !

 • Ce porcarie mare… eu am gatul gros si nici nu poate fi vorba de asemenea probleme, din contra…

 • Masurile la gat pentru camasile barbatesti sunt cam 37 – 42 cm, asa ca de unde barbati cu 35 la gat ?

  • corect, barbati cu 35 sunt rari si trebuie paziti ca ochii din cap

   • Ce le stii tu Miruna pe toate ! Apropo…..pe toti

 • E ceva gen … Buna , esti dragut … pot sa iti masor circumferinta gatului ? Asa fara motiv .

 • moama, sa vezi acuma la gaturi masurate, mai putin cocalarii ca astia-s cu gat gros:)))

 • Dar oameni fara gat cum este Petre Roman ???

 • Bai Gatdebarza, catzi barbatzi cunosti tu care au sub marimea 35 la camasa? Retardatule…de unde scotzi aberatziile astea?

 • Circumferinta gatului depinde de grosimea oaselor, a muschilor si de stratul adipos. Nu stiu daca exista o statistica a grosimii gatului dar cred ca media este in jur de 37-39 cm iar grosimea maxima posibila este in jur de 50cm.
  35 de cm au barbatii slabi sau adolescentii.

 • :))))) pai daca am gatul gros inseamna ca ma mandresc cu asa p..ni..s gros si mare :)))) wow ce erectie am :))))))))) ce tampenii de mesaje :)))))))))) am o erectie de ras de numai pot

 • Deci vinzatoarele de la magazinele de camasi barbatesti sunt incorect avantajate in competitia de alegere a bbarbatilor…
  Asta nu e corect politic !
  Araboii cum au gaturile ? Ce spune Merkel ?