9 mai, 2013

Cum poţi să recunoşti infidelii dintr-o privire

Intimitate

Bărbaţii care calcă strâmb pot fi identificaţi după câteva trăsături faciale, spune Tracey Cox, un celebru specialist britanic în probleme de cuplu.
Există câteva trăsături faciale şi corporale comune infidelilor, potrivit psihologului pe probleme de cuplu Tracey Cox, autoarea a 14 cărţi despre sex, relaţii şi limbaj corporal.

Pornind de la câteva studii, dar şi de la principiile Siang Mein, artă chineză a interpretării trăsăturilor faciale, Tracey Cox a realizat  portretul-robot al bărbatului care înşală.

Iată cum ar arăta el în viziunea psihologului britanic:
–         Are ochii distanţaţi: există câteva studii care corelează distanţa dintre ochi cu libidoul masculin. Cu cât sunt mai depărtaţi, cu atât sunt mai libertini.

–         Are sprâncene stufoase: atât la bărbaţi, cât şi la femei, sprâncenele stufoase sunt asociate cu o sexualitate puternică.

–         Are nasul proeminent: psihologul Tracey Cox susţine că legătura dintre nasul mare şi apetitul sexual ridicat nu este un mit.

–         Are faţa pătrată: pentru un bărbat cu faţa ovală, casa şi familia sunt foarte importante. Este puţin probabil ca aceasta să calce strâmb, spune psihologul Tracey Cox

Articole similare

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE
AnimalZoo
Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului ...
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: “Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
EVZMonden
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai B ...
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂNII. ALERTĂ NAȚIONALĂ.
EVZ
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂN ...
Suma uriașă pe care o plătește Udrea pentru a scăpa de închisoare
CAPITAL
Suma uriașă pe care o plătește Udrea ...

Comentarii

 • Partea cu nivelul testosteronului mai ridicat la barbatii inalti e o mare aberatie dpdv medical. E exact invers, tocmai nivelul de testosteron mai ridicat ii face pe multi barbati sa ramana scunzi, deoarece nivelul ridicat de testosteron da semnalul de oprire a secretiei de hormoni somatotropi (de crestere). Asta am observat in ani de practica medicala, La tinerii mai scunzi (normali glandular, nu ma refer la cei cu disfunctii ale tiroidei sau hipofizei), testosteronul depaseste cu pana la 2,5 ori nivelul mediu, iar la cei mai inalti tinde sa fie mai degraba spre limita inferioara a normalului. Cauza pentru care barbatii mai inalti sunt mai inclinati a fi infideli e alta, probabil de natura psihologica, anume faptul ca statura ii face sa fie mai siguri pe ei si mai lipsiti de complexe.
  Intradevar, fata mai “patrata” indica un nivel mai inalt de testosteron, uneori si sprancenele mai stufoase (care tin insa si de alti factori, pur genetici, nu neaparat hormonali).
  Nasul mai mare poate avea o legatura si el cu acest lucru, in sensul ca o suprafata mai mare a mucoasei receptoare asigura o mai mare sensibilitate la mirosuri si feromoni.

  • Felicitari, Endo !!!

 • mai bun comentariul decat articolul. corect.mai multi barbati scunzi am vazut mai infideli decat cei inalti

 • Existentilor !!!! : Nu-i mascul cu tentă , “pana căpriţa nu ridica codiţa”;Iar cat priveste “pornirea animalica”,asta sta in fiecare pamantean,si mai ales in barbati….
  Dar pornirea e una ,starnirea e alta si stimularea si expunerea tine de “femela”.Cand intervine neastamparul….tine de fiinta umana in general.Pe toti ne mananca!!!

  • Deci tot femeile sînt de vina. Din pacate sînt multi care gîndesc ca tine. Deobicei sînt cei în care nu poti avea încredere, sînt cei care gasesc mereu un argument ca sa ne explice ca nu este vina lor ca sînt imorali, ilegali, la violenti, mincinosi si mai adauga si tu, esti mai în masura sa completezi lista.

 • nu poți identifica oricât vei incerca

 • Pe un barbat frumos il mai intelegi ca e tentat sa calce stramb insa te apuca scarba cand vezi hidoseniile cracanate,babalaci cucur flescait si cuc smochinit de 5 cm ca se c red mari barbati. Astia ar trebui impuscati dupa ce implinesc 50 de ani.

 • @cori…de unde stii tu puiule ca babalacii au ´´cucur flescait si cuc smochinit de 5 cm´´ ?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.