Cum să faci amor ca să ai orgasm garantat

Intimitate

Poate fi frustrant ca partenerul să aibă orgasm de fiecare dată, în timp tu nu… Din fericire, nu trebuie să încerci cine ştie ce poziţii complicate potrivite pentru o contorsionistă, ci trebuie doar să foloseşti anumite poziţii simple, dar care garantează orgasmul.

Iată cinci dintre cele mai recomandate poziţii sexuale pentru a avea orgasm:

Clasicul misionar este una dintre cele mai populare poziţii, însă nu îţi aduce mereu orgasmul. Însă dacă aduci câteva mici modificări, acesta va fi garantat! Iată ce trebuie să faci: aşează o pernă sub fundul tău şi ridică-ţi picioarele astfel încât acestea să fie aşezate pe umerii parneterului.

În acest fel, el se va mişca mai uşor, penetrarea va fi mai puternică, iar penisul său va stimula punctul G. Ai grijă, totuşi, această poziţie poate fi dureroasă pentru tine dacă penisul lui este foarte mare.

„Doggy style” este o poziţie excitantă pentru ambii parteneri, însă poţi aduce o mică schimbare pentru şi mai multă plăcere. În loc să stai ridicată, întinde-te pe pat şi ridică-ţi puţin fundul pentru a permite penetrarea. Partenerul tău nu trebuie să se întindă pe tine, ci să stea uşor ridicat, sprijinindu-se în mâini.

Dacă stai deasupra, ajungi mai uşor la orgasm pentru că tu eşti cea care deţine controlul. În plus, puţină pauză pentru partenerul tău nu strică. Dacă nu te simţi confortabil cu corpul tău (sâni lăsaţi sau puţină burtică), stai deasupra, dar cu spatele la el! În felul acesta, şi punctul G va fi atins mai uşor. Însă nu îl „călări”, ci ţine picioarele apropiate, între picioarele sale.

În unele cazuri, o simplă schimbare de peisaj te poate ajuta să ai orgasm. În loc să faceţi sex în pat, de ce nu aţi alege o masă? Întinde-te pe spate şi lasă-l să te penetreze în timp ce îţi aringe sânii şi clitorisul (sau, de ce nu, atinge-te singură). Îţi poţi aşeza picioarele pe marginea mesei sau pe umerii lui. De asemenea, îţi poţi ridica fundul puţin.

O altă poziţie în care tu stai deasupra este următoarea: în loc ca partenerul să stea întins, el stă ridicat în fund. În acest fel, vă puteţi şi săruta în timpul sexului. Dacă este prea obositor pentru tine să te mişti de sus în jos, o poţi face în sens circular – tu te odihneşti puţin şi îţi stimulezi şi clitorisul, iar el încă simte plăcere. Dacă vrei, te poţi lăsa pe spate puţin, sprijinindu-te în mâini, pentru ca punctul G să fie stimulat mai bine.

Articole similare

Poveste uimitoare! Cum s-a schimbat viața unui om odată cu apariția unui animal de companie
AnimalZoo
Poveste uimitoare! Cum s-a schimbat via ...
Monica Gabor trece prin clipe cumplite. A rămas fără casă! Drama fotomodelului român
EVZMonden
Monica Gabor trece prin clipe cumplite. ...
Anunț BOMBĂ de la WhatsApp! Gata, E OFICIAL! TOTUL se SCHIMBĂ.
EVZ
Anunț BOMBĂ de la WhatsApp! Gata, E OF ...
Alertă în Costa Rica! Ce s-a descoperit în celula Elenei Udrea
CAPITAL
Alertă în Costa Rica! Ce s-a descoperi ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.