14 aug., 2015

Cum scăpați rapid de respirația urât mirositoare

Medicină alternativă

Halena (respiraţia urât mirositoare) poate fi combătută cu succes prin intermediul preparatelor fitoterapeutice.

Pentru uz intern :Amestec de plante:- fructe de chimion (20 g);- frunze de eucalipt (20 g);- fructe de fenicul (20 g);- frunze de dafin (20 g);- frunze de mentă (30 g);- fructe de anason (30 g).

MACERAT: din tot amestecul, uscat şi măcinat, ţinut timp de 10 zile într-un litru de vin roşu şi 200 ml de alcool de 70 de grade. Se strecoară şi se beau 3 păhărele pe zi.Amestec de plante:- fructe de anason (30 g);- frunze de salvie (20 g);- herba de cimbru de cultură (20 g).

DECOCT: din tot amestecul, uscat şi măcinat, la 500 ml de vin; se fierbe 10 minute, se infuzează 10-15 minute, se strecoară şi se bea prin înghiţituri rare.Pentru uz extern:

Nuc:

DECOCT: din 3 linguri de frunze, uscate şi mărunţite, la 250 ml de apă rece; se fierbe 5 minute, se strecoară şI se face gargară de mai multe ori pe zi, din care una seara înainte de culcare.

Rozmarin:

DECOCT: dintr-o lingură de frunze, uscate şi mărunţite, la 250 ml de apă rece; se fierbe 5 minute, se strecoară şi se foloseşte pentru clătirea gurii după fiecare masă.

Cimbrişor:

DECOCT: din 2 linguri de herba, uscată şi mărunţită la 250 ml de apă rece; se fierbe 5-10 minute, se lasă vasul acoperit pentru infuzare timp de 15 minute, se strecoară şi se foloseşte pentru clătirea gurii după fiecare masă.Amestec de plante:- flori de coada-şoricelului (15 g);- rizomi de obligeană (10 g);- flori de muşeţel (10 g);- fructe de schinduf (10 g).

INFUZIE: dintr-o lingură de amestec, uscat şi măcinat, la 250 ml de apă clocotită; se infuzează 10-15 minute, se strecoară şi se foloseşte pentru gargară sau clătirea gurii după fiecare masă.Amestec de plante:- fructe de ienupăr (10 g);- frunze de roiniţă (10 g);- frunze de mentă (10 g);- frunze de pătrunjel (10 g).

INFUZIE: dintr-o lingură de amestec, uscat şi măcinat la 250 ml de apă clocotită; se infuzează, acoperit, 15 minute, se strecoară şi se foloseşte la clătirea gurii după fiecare masă.Amestec de plante:- flori de muşeţel (10 g);- fructe de anason (10 g);- rădăcini de sclipeţi (15 g);- frunze de salvie (15 g).

DECOCT: dintr-o lingură de amestec, uscat şi măcinat la 250 ml de apă rece; se fierbe 5 minute, se strecoară şi se foloseşte la clătirea gurii după fiecare masă.

Articole similare

Incident ȘOCANT relatat pe o rețea de socializare: ”un individ mi-a călcat câinele cu maşină… pentru că aşa a vrut el”
AnimalZoo
Incident ȘOCANT relatat pe o rețea de ...
Gestul făcut de Bittman i-a ȘOCAT PE TOȚI. Uite cum explică artistul valul de critici și insulte aduse
EVZMonden
Gestul făcut de Bittman i-a ȘOCAT PE T ...
BĂTAIE CU PUMNALE la un LICEU din CAPITALĂ! Mai mulți elevi au fost RĂNIȚI. O VICTIMĂ este ÎN STARE GRAVĂ, la spital.
EVZ
BĂTAIE CU PUMNALE la un LICEU din CAPIT ...
Incredibil: Câți bani a primit Dan Bittman după evenimentul din Sectorul 5? Mii de euro i-au intrat în buzunare
CAPITAL
Incredibil: Câți bani a primit Dan Bit ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.