Cum se îngrijește corect zona intimă

De , 4 aug., 2017, Sănătate de la A la Z

Subiectul igienei intime este încă tabu pentru multe persoane. Medicii atenționează, însă, că igiena organelor genitale ar trebui să fi e o rutină zilnică de la care să nu facem rabat

Spre deosebire de bărbați, femeile sunt silite de biologie să acorde o atenție mai mare acestui subiect. Vecinătatea vaginului cu anusul impune o rutină care, odată căpătată, ne poate scăpa, însă, de multe neplăceri. Medici ginecologi recomandă ca igiena intimă să se facă de două ori pe zi, cel puțin.

Este important de știut că spălarea zonei genitale – ca și ștergerea de urină – se face din față către spate, pentru a evita transmiterea bacteriilor dinspre anus către vagin. Spălarea este recomandată după fiecare scaun, iar dacă nu este posibil, este recomandată măcar ștergerea cu un șervețel umed, special pentru zona intimă.

Când vine vorba despre îngrijirea intimă, femeile își doresc produse cu ingrediente cât mai naturale, fără substanțe chimice care irită pielea.

De aceea, Sensiblu acordă atenție nevoilor și preferințelor lor și le oferă o soluție naturală și delicată pentru zona intimă.

Produsele îngrijesc pielea, oferă protecție și hidratare optimă, lăsând o senzație de prospețime ce durează. Formulele sale unice, dezvoltate de farmacisti si chimisti din Europa cu formule bazate pe apa pura glaciara din Elvetia si extracte de plante, îndeplinesc cele mai înalte standarde, deoarece sunt hipoalergenice, au fost testate dermatologic, au pH fiziologic și nu conțin parabeni.

Produsele de îngrijire intimă Imacul’eau conțin următoarele ingrediente active:

  • Extract de orhidee – oferă o senzație plăcută de calmare și hrănește delicat pielea;
  • Aloe vera – calmează iritațiile, hidratează și catifelează pielea;
  • Extract de mușețel – cu efect hidratant și calmant;
  • Biecolia® – un agent protector ce previne colonizarea bacteriilor și păstrează zona intimă curată;
  • Acid lactic – menține echilibrul pH-ului în zona intimă;
  • Apă glaciară din Elveția, în cea mai pură formă – cu efect hidratant și răcoritor

 

În perioada 15 iulie-31 august, produsele Imacul’eau sunt în farmaciile Sensiblu cu 25% reducere. Prețurile promoționale sunt:

         Imacul’Eau gel intim 200 ml – 14,62 lei

         Imacul’Eau servetele igiena intima 20 buc – 7,12 lei

 

Articole similare

Lasa un comentariu