31 dec., 2017

Cum ți se schimbă norocul în dragoste dacă faci amor de Revelion?

Intimitate

Venirea Anului Nou este un moment special pentru toată lumea, iar de-a lungul timpului au apărut tot felul de superstiţii legate de această sărbătoare. Se spune că trebuie să te bucuri, să dansezi, să râzi şi să ai bani la tine, încă de la primele secunde ale anului nou.

O supersiţie spune că dacă vei face sex de Anul Nou şi ai o relaţie stabilă, este posibil ca în anul care vine să te căsătoreşti sau să ai parte de mai multă armonie în cuplu, în anul care vine.Alţii din contră, spun că sexul în noaptea de Revelion aduce ghinion tot anul şi chiar vei alunga norocul. Actul sexual este privit ca o apropiere între două persoane care îşi dau din energie şi sentimente, iar acest lucru ar aduce un an moale, fără împliniri.Cei care sunt singuri, pot fi tentaţi să încerce aventuri de o noapte, doar pentru a-şi îndeplini această fantezie. În acest caz, însă, ar trebui să aibă mare la grijă la protecţie şi un sfat important este să consume alcool cu moderaţie.Superstiţiile sunt multe şi de tot felul, dar cei mai important este să faci exact ceea ce simţi şi ce crezi, în noapte dintre ani, pentru a fi fericit şi a trăi cu senzaţia că ţi-ai împlinit toate dorinţele.

Articole similare

Uite ce animal de companie și-a cumpărat Cristian Boureanu. Credeți că i se POTRIVEȘTE?
AnimalZoo
Uite ce animal de companie și-a cumpăr ...
Lumea mondena este in stare de SOC! Mara Banica a fost IMPLICATA intr-un TERIBIL ACCIDENT RUTIER, cu 1% sanse de SUPRAVIETUIRE!
EVZMonden
Lumea mondena este in stare de SOC! Mara ...
Gata, s-a TERMINAT și cu WhatsApp! Anunțul a devenit VIRAL.
EVZ
Gata, s-a TERMINAT și cu WhatsApp! Anun ...
Mesaj neașteptat de la Bruxelles pentru Klaus Iohannis! Avertismentul prședintelui Parlamentului European
CAPITAL
Mesaj neașteptat de la Bruxelles pentru ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.