19 apr., 2018

De ce ar trebui să ejaculezi de minim 21 de ori luna aceasta, potrivit studiilor științifice

Intimitate

Cheia sănătății prostatei tale este în mâinile tale! Se pare că noi studii medicale au dus la concluzia că ejacularea frecventă poate reduce riscul de cancer de prostată, potrivit ultimelor cercetări ale Universității din Boston, relatează site-ul menshealth.com.

A fost dovedit! Trebuie să fim mai activi în dormitor, fie că avem un partener sau nu.

Studiul a analizat modul în care frecvența de ejaculare a afectat riscul de cancer de prostată pe parcursul a 18 ani.

Acest studiu a constatat că bărbații cu vârste cuprinse între 20 si 29 de ani, care au ejaculat de 21 ori sau mai mult in fiecare lună, au fost cu 19 % mai puțin probabil să fie diagnosticați cu cancer de prostată decât cei care au ejaculat mai rar, între 4 și 7 ori pe lună.

Acest fapt nu este doar în avantajul tinerilor, ci și bărbații cu vârste între 40 și 49 de ani care au ejaculat cel puțin 21 de ori pe lună și-au redus riscul de a dezvolta cancer de prostată cu 22%!

Sunt necesare mai multe cercetări pe această temă, dar se pare că principalul motiv stă în eliberarea prostatei prin ejaculare, ceea ce reduce șansele formării tumorilor și acumulării diverselor infecții, spune autoarea studiului, medic specialist și doctor în științe, Jennifer R. Rider.

Dacă nu crezi că vei avea cel puțin 21 de partide de sex luna aceasta, nu intra în panică! Studiul arată că ejacularea scade riscul cancerului de prostată, dar ejacularea nu este condiționată de prezența unei partenere, spune medicul.

Așadar, încercați să aveți grijă la aspectul ejaculării, la care puteți ajunge prin intermediul unui act sexual clasic sau prin masturbare.

Chiar dacă nu aveți multe partide pe lună, e bine să luați în calcul că fiecare eliberare vă aduce beneficii prostatei.

Articole similare

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE
AnimalZoo
Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului ...
Medicii au  dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: “Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
EVZMonden
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai B ...
FOTOGRAFIILE declanșează SCANDALUL ANULUI. Imagini COMPROMIȚĂTOARE la NIVEL ÎNALT - Galerie FOTO.
EVZ
FOTOGRAFIILE declanșează SCANDALUL ANU ...
Suma uriașă pe care o plătește Udrea pentru a scăpa de închisoare
CAPITAL
Suma uriașă pe care o plătește Udrea ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.