23 sept., 2018

Demonii sunt mai inteligenți decât noi. Cum îi putem totuși învinge

Ştiri

Demonii sunt mai inteligenți decât noi, sunt  îngeri căzuți și sunt mai inteligenți decât oamenii. Îi biruim greu chiar și prin credință sau pocăință, cu atât mai puțin prin inteligență.

Cea mai puternică armă rămâne rugăciunea, spune părintele Gheorghe Calciu, în cartea  “A sluji lui Hristos înseamnă suferinţă” .

Părintele dă drept exemplu rugăciunea Sfântului Vasile cel Mare, care era aşa de puternică încât toţi demonii fugeau.

Puterea este de la Dumnezeu, spune părintele, care dă însă asigurări că o o poate pune şi în noi.

Părinte mai susţine că pentru a putea ajunge la noi Duhul lui Dumnezeu este nevoie să ne curăţăm prin post, pentru că o carne îmbuibată nu poate fi penetrată.

Astfel, prin post, trupul se face transparent pentru cuvântul lui Dumnezeu.

Sunt însă demoni, spune părintele, care nu se sperie însă de oricine.

Un tânăr posedat căruia părintele i-a spus rugăciuni nu a scăpat totuşi de demon pentru că, spune el, avea sufletul încărcat şi numai după ce s-a spovedit a fost eliberat. Lupta nu s-a terminat însă aici, pentru că, tot părintele Calciu explică.  Au început ispitele… Astfel, scăpat de demon, acesta nu l-a părăsit totuşi înainte unei ultime încercări. Şi a început să-l chinuie prin tot felul de gânduri şi de imagini pentru a-l scoate de sub influenţa rugăciunii.

Părintele spune totuşi că Dumnezeu lucrează negreşit prin cei care cred şi care au primit har prin preoţie şi că o rugăciune puternică însoţită de post îl face pe diavol să fugă negreşit.

Există ceva care te atrage la un preot şi prin aceasta are el putere. Este Harul care i s-a dat prin punerea mâinilor, prin care poate să lege tot ce se poate lega pe pământ şi să dezlege tot ce este legat pe pământ, după cuvântul Evangheliei.

Articole similare

Secretul lui Sophie. Uite cum a supravieţuit patru luni pe o insulă pustie
AnimalZoo
Secretul lui Sophie. Uite cum a supravie ...
S-a aflat ADEVARUL despre RELATIA lui Teo Trandafir cu Bursucu: “Lucrurile nu o să meargă niciodată…”
EVZMonden
S-a aflat ADEVARUL despre RELATIA lui Te ...
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini cu FIGURI care PROVIN din SPAŢIU. PRIMELE dovezi ale extratereștrilor? VIDEO în articol.
EVZ
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini c ...
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE)
CAPITAL
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Că ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.