21 ian., 2014

“Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa”. Declarația emoționantă a pacientei pentru care se preleva ficatul

Ştiri

Pacienta care urma să primească ficatul de la donatorul din Oradea spune că aştepta acest transplant din 2011, că a fost emoţionată când a fost chemată pentru operaţie, potrivit Mediafax. De asemenea, ea a fost şocată când a aflat despre tragedie, afirmând: “Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa”.

“Din 2011 aştept transplantul de ficat. În 2013 boala s-a agravat. Am fost foarte emoţionată când am fost chemată la operaţie, apoi am auzit tragedia. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa”, a declarat Floarea Mihai, care urma să primească ficatul de la donatorul din Oradea, fiind internată în Institutul Clinic Fundeni.

Femeia are 62 de ani şi este din Piteşti, ea spunând că este a doua încercare de transplant, prima fiind în noiembrie 2013, când ficatul prelevat nu era de calitate.

“Am plecat acasă şi am revenit acum. În fiecare zi mă gândesc că cineva acolo sus mă iubeşte şi într-o zi voi putea să fac şi eu acest transplant”, a mai spus Floarea Mihai.

Ea a precizat că în 2005 a făcut un tratament stomatologic, iar în 2006 a descoperită că are o suferinţă la ficat, iar de atunci este continuu sub tratament.

În 2011, femeia a fost inclusă pe lista de aşteptare pentru transplant.

Medicul Liana Gheorghe a declarat că pacienta a fost diagnosticată în 2006 cu hepatită B şi D.

“A urmat tratament, dar boala s-a agravat în 2013, în prezent având ciroză hepatică şi cancer hepatic cu doi noduli pe ficat”, a spus Liana Gheorghe.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

 

Articole similare

ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu o cățelușă care a fost FOLOSITĂ PE POST DE ȚINTĂ
AnimalZoo
ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu o c ...
Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOME: “Este o POVESTE mai veche…”
EVZMonden
Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOM ...
TRĂDARE la care DRAGNEA NU se AȘTEPTA! Prieteniile PERSONALE pot ZĂDĂRNICI CONTRAATACUL. „PSD are ȘANSE MARI să PIARDĂ GUVERNAREA”.
EVZ
TRĂDARE la care DRAGNEA NU se AȘTEPTA! ...
Declarație ȘOC a Olguței Vasilescu: Ce spune despre DEMISIA lui Dragnea
CAPITAL
Declarație ȘOC a Olguței Vasilescu: C ...

Comentarii

  • Voia lui Dumnezeu.Poate la 62 de ani, babuta trebuia sa-si faca pachetul de inmormntare ca asa procedeaza oamenii muritori de cand lumea. Cred si sunt sigur ca in tara exista mii de cazuri de tineri sub 30 de ani care au nevoie de transplant de organe dar nu au bani. Baba o fi avand si vrea sa traiasca 257 de ani sa-l depaseasca pe chinez

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.