Exercițiul care îți îmbunătățește viața sexuală și îți transformă picioarele

Stil de viaţă

Nu este nicio noutate că exercițiile kegel sunt extrem de bune pentru mușchii pelvisului. Nu numai că te ajută atunci când ești însărcinată, cât și în perioada de după, dar exercițiile acestea sunt extrem de bune și pentru viața sexuală. Dacă ai mai mult control asupra mușchiilor aflați la baza pelvisul va fi posibil să atingi mult mai repede și mai eficient orgasmul.

Acesta nu este singurul beneficiu. În momentul în care naști, de cele mai multe ori se rup mușchii, dar dacă faci exerciții kegel regulat, să împingi bebelușul va fi mai ușor, vei scăpa de riscul incontinenței urinare, nu se va rupe nimic, iar mușchii vaginului vor fi mai tonifiați. În plus, vei avea niște picioare foarte sexy.

Sunt două tipuri de exerciții – poți să faci acest exercițiu oriunde, deoarece nimeni nu își va da seama. Știi că atunci când trebuie să urinezi și nu ai unde te abții? Asta trebuie să faci și acum, să reții urina.

Al doilea exercițiu este excelent pentru mușchii interiori ai coapsei și este exact ca în imagine

 

Articole similare

Prietenia adevărată dintre un dragon și o pisică nu ține cont de nimic. Ele au ÎNDUIOȘAT toată lumea
AnimalZoo
Prietenia adevărată dintre un dragon ...
Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. CRBL, Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Am dormit de foame…”
EVZMonden
Toți îl admiră, însă puțini știu ...
ATENȚIE! O nouă ÎNŞELĂTORIE pe WhatsApp. VIRUSUL care îți poate bloca telefonul.
EVZ
ATENȚIE! O nouă ÎNŞELĂTORIE pe What ...
Dezastru total pentru Kalus Iohannis! Nu va mai fi președinte: pe cine va susține echipa care l-a făcut președinte mandatul trecut! Lovitura va fi năucitoare (SURSE)
CAPITAL
Dezastru total pentru Kalus Iohannis! Nu ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.