FOTO Incredibil! Femeia asta nu a imbatranit deloc in 20 de ani! Cum a fost posibil?

De , 8 dec., 2015, Stil de viaţă

Imaginile cu un cuplu casatorit fac furori pe internet de ceva vreme! Cei care le-au publicat s-au folosit de doua fotografii in care au pozitii similiare dar care par sa fie facute la interval de 20 de ani.

Sau cel putin asa sutin cei doi tineri care apar in imagini.

Ceea ce a dus la o adevarata reactie in mediul online insa este faptul ca femeia din imagini pare sa nu se fi schimbat deloc de-a lungul timpului, spre deosebire de barbatul ei.

Multi si-au dat cu parerea cu privire la faptul ca imaginile ar putea fi trucate, insa cei care le-au publicat jura ca sunt reale si ca sunt realizate la interval de 20 de ani.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Articole similare

Comentarii

  • E posibil, o spun din proprie experienta. Din pacate apoi urmeaza o imbatranire foarte brusca. La 15 ani aratam de 20, foarte matur, iar la 40 de ani aratam foarte tanar, de vreo 25. Insa intre 40 si 45 de ani am imbatranit si m-am schimbat mai mult decat intre 15 si 40. Inca arat putin mai tanar decat sunt, dar nu cu foarte mult, vreo 5 ani. La femei e chiar mai posibil, ele nu chelesc (asta e la mine principalul factor care m-a imbatranit, dar nu singurul).