Gabriela Firea își bate joc de eforturile Asociației care construiește, cu bani din donații, un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Postarea cu care a jignit peste 260 de mii de români

De , 29 oct., 2019, Ştiri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare cu mesaj jignitor la adresa asociației care construiește, din donații, un spital pentru copiii bolnavi de cancer și pe cei peste 260.000 de români care au contribuit la realizarea acestui proiect. 

Postarea originală aparține Danei Budeanu, realizatoarea rubricii ”Verdict” de la ProTV, o emisiune în care critică ținutele vedetelor.

Redăm, mai jos, postarea Danei Budeanu și distribuită de Gabriela Firea:

Oana Gheorghiu, co-fondatoarea Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte din donații un spital în Bucureşti pentru copiii bolnavi de cancer, critică dur o postare de pe contul personal al Gabrielei Firea. Contul personal al primarului Capitalei a distribuit o postare care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”.

”Când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut. Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic? Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Articole similare

Lasa un comentariu